2011. május 6. - Archívum

Aki kövér emberrel barátkozik, ő maga is az lesz

2011. május 6. 20:04.

kover-es-sovany Igazi barátság esetén, ha az egyik barát hízik, akkor a másik is szed fel magára néhány kilót – írja egy friss tanulmány, miszerint a bizalmas baráti viszonyoknál nem ritka, hogy a felek kölcsönösen hatással vannak egymás súlyára. A kutatás szerint a felállás fordítva is igaz, vagyis ha a barát fogy, akkor társa követi őt a súlycsökkenésben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Nem nyitottak ki a Photo Hall üzletek

2011. május 6. 14:34.

photo-hall Péntek reggel a Photo Hall üzletek nem nyitottak ki. A legfelsőbb szintekről kapott utasítás szerint a boltoknak ma zárva kellett maradniuk, és a dolgozóknak el kellett kezdeniük összepakolni. Magyarországon összesen 150 Photo Hall üzlet van, amiből 50 saját tulajdonú, 100 pedig a franchise rendszer kezében van. Még nem tudni, hogy a bezárás minden boltot érint-e.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Megdőlt a hidegrekord a nógrádi Zabaron

2011. május 6. 10:53.

fagy Péntekre virradóan megdőlt a május 6-ai hidegrekord az ország több pontján. A Nógrád megyei Zabaron és Budapesten is az elmúlt évek leghidegebb éjszakája volt. Zabaron -4,2 fokot mértek, Ferihegyen pedig 1,3 fokig csúszott le a hőmérő higanyszála – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa, Mesterházy András.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Nógrád megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,

Felmondással fenyegetőznek az orvosok?

2011. május 6. 9:39.

orvosok_0 Az orvosok tömegesen kezdtek szervezkedni a fizetésemelésük kiharcolásával kapcsolatban. A Magyar Nemzet értesülései szerint az orvosok nem mindennapi lépéssel akarják a kormányt arra kényszeríteni, hogy teljesítse követelésüket. Amennyiben nem kapnak év végéig fizetésemelést, akkor tömegesen otthagyják munkahelyeiket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megszólalt a csepeli kettős gyilkosság két vádlottja

2011. május 6. 8:58.

csepeli-gyilkossag A 2009. január 7-én elkövetett csepeli kettős gyilkosság két vádlottja, D. Gábor és K. Tamás megszólalt a csütörtöki bírósági tárgyaláson. D saját bevallása szerint nem bűnös, K. Tamás első rendű vádlott meglepő nyilatkozatot tett: nincs a bíróságon a valódi tettes, ugyanis egy csuklyás alak lehetett az elkövető.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 21. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :