2011. május 9. - Archívum

Katonai helikopter gyakorlatozik kedden Budapest felett

2011. május 9. 18:54.

mi-8 A honvédség légi gyakorlatot végez kedden, május 10-én Budapest felett és a Honvédkórház – Állami Egészségügyi Központ területén. A fővárosiaknak lesz idejük hozzászokni a nem mindennapi hang- és látványvilághoz, mivel a katonai jármű többször megteszi a Dunakeszi-Budapest távot, mialatt (a gyakorlat szerint) sérülteket szállít.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Érdemes várni a tankolással: olcsóbb lesz a benzin

2011. május 9. 18:45.

tankolas_0 Bekövetkezett minden autós álma: a Mol nem emeli, hanem csökkenti a benzinárakat. Szerdáig érdemes várni a tankolással, mivel május 11-én 6 forinttal lesz olcsóbb a benzin, és 10 forinttal csökken a gázolaj literára a töltőállomásokon. A nagymértékű esést a gázolaj és a benzin forintban mért jegyzésárának zuhanása eredményezi.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az idei Kaszás Attila-díjat Mucsi Zoltán kapta

2011. május 9. 17:31.

mucsi-zoltan A Mozaik Színészünnep keretei között negyedik alkalommal adták át a Kaszás Attila-díjat május 8-án, a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Az idei elismerést a Bárka Színház színművésze, Mucsi Zoltán kapta. Minden Kárpát-medencei magyar színház jelölt egy színészt a díjra, majd a jelöltek saját maguk döntöttek arról, hogy ki kapja közülük az elismerést.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Fejér megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,

A 42. Magyar Filmszemle fődíjasa: Pál Adrienn lett

2011. május 9. 16:31.

kocsis_agnes A 42. Magyar Filmszemle a várakozásoknak megfelelően nagy érdeklődés mellett zajlott le. A gála fődíjasa a külföldön is nagy sikert arató Pál Adrienn című film lett, ami Kocsis Ágnes rendező munkáját dicséri. A május 8-án tartott ünnepélyes díjátadón Mundruczó Kornél kapta a legjobb rendezőnek járó elismerést. A kisjátékfilm díjazottja a TV2 ismert műsorvezetője, Till Atilla lett.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Kutyák marcangolták szét a hatéves kisfiút

2011. május 9. 13:08.

nemetjuhasz Vasárnap este egy hat éves kisfiú édesapjával rokonokhoz ment látogatóba a Veszprém megyei Noszlopon. A tragédia a rokon udvarán történt, ahol a fiú a három kutyával – két németjuhász és egy tacskó – akart játszani. Az apa már későn vette észre a bajt, addigra szétmarcangolták fiát a kutyák. A mentők hiába tettek meg mindent, hogy újraélesszék a gyermeket, belehalt a kutyák okozta sérüléseibe.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: :