2011. május 13. - Archívum

Tévhitek és igazságok a tejről

2011. május 13. 17:49.

KY118020 Évente körülbelül 70 liter tejet iszunk, ami igen kevés, hiszen a szakemberek szerint legalább napi fél litert kellene elfogyasztani belőle – ezt a tényt megdöbbenve olvashatják azok, akik úgy gondolják, hogy a tej ártalmas. Az interneten keresztül több tévhit is terjeng a tejjel kapcsolatban. A világhálónak megvannak az előnyei és a hátrányai is: sok hír kering, de nem tudjuk eldönteni, hogy mi igaz és mi téves.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Hunvaldot és Gált kiengedték az előzetesből

2011. május 13. 16:49.

hunvald-gyorgy_0 A Fővárosi Bíróság megszüntette Hunvald György volt MSZP-s polgármester és Gál György volt SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnök előzetes letartóztatását, akiket az erzsébetvárosi ingatlanüggyel kapcsolatban helyeztek őrizetbe. A határozat még nem jogerős, így az ügyész fellebbezést nyújthat be a döntés ellen. A két vádlott több, mint két év után hagyhatta el a büntetés-végrehajtási intézetet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Programajánló – 2011. június

2011. május 13. 12:43.

Fesztivál

Ünnepi Könyvhét és Gyermekkönyvnapok

82. alkalommal rendezi meg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete az Ünnepi Könyvhetet, ami a kortárs magyar irodalmat vonultatja fel. A Gyermekkönyvnapok minden korosztály számára érdekes műveket ajánlanak. A könyvhét nem titkolt szándéka, hogy a gyermekekkel megszerettesse az olvasást.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Programok, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , , ,

Hajléktalanok takarítják az aluljárókat

2011. május 13. 10:32.

aluljaro A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. úgy döntött, hogy a budapesti aluljárók kitakarítására hajléktalanokat alkalmaz. Összesen 50 ember kapott munkalehetőséget, azonban kétszer ennyien, több mint százan szerettek volna munkába állni. A hajléktalanok főállásban dolgozhatnak, és akár előrelépési lehetőségük is van a munkahelyen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Alkotmányt sértett az esztergomi Fidesz-frakció

2011. május 13. 9:49.

steindl-balazs A Komárom-Esztergom megyei kormányhivatal súlyos alkotmánysértést állapított meg az április 12-ei esztergomi testületi üléssel kapcsolatban, ahol csak  a Fidesz-frakcióhoz tartozó képviselők jelentek meg, mivel az ellenzéket és a független polgármestert egyszerűen nem értesítették az eseményről. Az ülésen több, jegyző által hitelesített határozat is született.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Komárom-Esztergom megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,