2011. május 20. - Archívum

Gigi Müller Attilával randizgat

2011. május 20. 18:31.

gigi-es-muller-attila A Való Világ 4-ből megismert Gigi és a Cool műsorvezetője, Müller Attila között szerelem van kialakulóban. Attila nem tagadja, hogy találkozgatnak Gigivel, és már kétszer randiztak is, de párkapcsolatnak még korántsem lehet nevezni a viszonyukat. A VV4 hugicájának úgy tűnik sikerült elfelejtenie villabeli szerelmét, Jerzyt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Libamáj-fesztivál a Budai Várban

2011. május 20. 17:28.

libamaj-fesztival A hétvégén megrendezik az első Libamáj-fesztivált a Baromfi Termék Tanács (BTT) jóvoltából. A péntektől vasárnapig tartó esemény a közös főzésen kívül sztárvendégeket és szórakoztató programokat is tartalmaz. Kevesen tudják, hogy Magyarország állítja elő a világ libamájszükségletének a 90%-át. Ezen apropóból igazán érdemes egy hétvégi mulatságot rendezni a Budai Várban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 1. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

43 metrókocsit kivonnak a forgalomból

2011. május 20. 15:30.

metro_0 Balesetveszélyesnek nyilvánították a 30 év feletti metrókocsikat, így 43 darabot kivonnak a forgalomból. A metrótüzek miatt felkeresett gyártó, egy orosz cég azt mondta, hogy a 30 évesnél idősebb szerelvények közlekedtetése biztonsági kockázatot jelent. Most öt 43 éves és harmincnyolc 41 éves metrókocsi működik Budapest forgalmában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Bezárják a Janikovszky iskolát

2011. május 20. 14:44.

janikovszky-iskola-bezarasa A 7. kerületi képviselő-testület pénteki ülésén a Janikovszky Éva Általános Iskola és Gimnázium bezárásáról döntött. A határozat alapján az erzsébetvárosi oktatást úgy szervezik át, hogy az öt önálló intézményből négy épületben három iskola fog működni. A képviselők a döntést a gyermeklétszám csökkenésével magyarázzák.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

2,2-es erősségű földrengés volt Jászberénynél

2011. május 20. 14:03.

foldrenges_0 Péntek délelőtt 11:08-kor 2,2-es erősségű földrengés rázta meg Jászberény környékét – adta hírül az MTA GGKI Szeizmológiai Főosztálya. Ez a földrengés a kisebbek közé tartozik, azonban egy telefonáló jelezte a szeizmológusoknak, hogy érezte a mozgást. Legutóbb januárban volt egy 4,8 magnitúdójú rengés Oroszlánynál, ahol több száz épületben keletkezett kár.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Jász-Nagykun-Szolnok megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,