2011. május 24. - Archívum

Újra ellenőrzik az osztrák határt

2011. május 24. 16:25.

vilaggazdasagi-forum Ausztria teljes határszakaszán visszaállítják a határellenőrzést június 4. és 9. között. A szigorítás az osztrák-magyar határra is vonatkozik, így mindenkinek, aki június elején lépi át Ausztriát, esetleges torlódásra és hosszabb utazási időre kell számítania. A határellenőrzés a Világgazdasági Fórum gördülékeny lebonyolításának a megkönnyítése miatt áll vissza. Az ellenőrzés a vízi, a légi és a közúti határátkelésekre is vonatkozik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Art on lake – Művészet a tavon

2011. május 24. 14:18.

art-on-lake A Szépművészeti Múzeum ezen a nyáron különleges kiállítással készül, ugyanis maga mögött hagyja az épület falait. A legújabb kiállítást a főváros szívében, a Városligeti csónakázótavon rendezi meg a múzeum, amin Európa kortárs művészeinek az alkotásai lesznek láthatóak 2011. május 24. és szeptember 4. között.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,

Újra dübörög a ház – Erica C. Dance School (ECDS)

2011. május 24. 13:13.

ecds Az Emergency House egyik legnagyobb slágerét, a Dübörög a ház című számot leporolta az Erica C. Dance School csapata, vagyis az ECDS, és készített belőle egy 2011-es, modern verziót. A produkció egyik főszereplője az ex-emergencys Herbie, de Zoltán Erika állandó táncosa, Zsoltee is feltűnik a számban. Az énekesnő közismert tánciskolájának legjobbjai, közel 200 tanítvány dübörög a klipben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

600 embert kirúgását fontolgatja az MTVA

2011. május 24. 13:08.

mtva_0 600 ember munkahelye kerülhet veszélybe a tervezett csoportos létszámleépítés kapcsán –jelentette be a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Böröcz István. A tárgyalások még folynak, előreláthatólag június közepén derül ki, hogy pontosan mennyi embert és melyik területet érinti leginkább a karcsúsítás.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Damu Roland exbarátnőjét két év próbaidőre ítélték

2011. május 24. 12:07.

Damu Roland Palácsik Tímea A Fővárosi Bíróság kedden meghozta másodfokú ítéletét, és helybenhagyta Damu Roland volt barátnője, Palácsik Tímea ellen felhozott vádakat, miszerint bűnös embercsempészés és közokirat-hamisítás elkövetésében, mint bűnsegéd. A vád szerint Palácsik Tímea 2009 szeptemberében odaadta útlevelét egyik barátnőjének, hogy el tudjon menni egy marokkói fotózásra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,