2011. június 1. - Archívum

Terítéken a terítés

2011. június 1. 18:49.

teritek Egy szépen megterített asztal emeli az étkezés hangulatát, látványa felcsigázza a kíváncsi tekinteteket, és akár az étvágyat is meghozhatja. Egy jó háziasszonynak illik tisztában lenni azzal, hogy hova kell elhelyezni a villát és a kanalat, illetve, hogy az italokat milyen hőfokon kell kínálni a vendégeknek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Átadták a Gyorskocsi utcai büntetés-végrehajtó részleget

2011. június 1. 17:46.

borton Szerdán átadták a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Gyorskocsi utcai épületét, így 237-tel nőtt a fogvatartotti férőhelyek száma. Pintér Sándor belügyminiszter sajtótájékoztatójában egy korábbi ígéretre utalt, miszerint nem is olyan rég azt mondta, hogy nagyobb közbiztonság megteremtésére törekszenek. A törvényi változások, a nagyobb rendőri jelenlét és az egyre több bűnöző kézre kerítése mind azt bizonyítja, hogy az ígéreteket tartani akarja.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála

2011. június 1. 16:00.

16-coca-cola-testebreszto-noi-futogala Június 5-én, a nyár legnagyobb női futóversenyét rendezik meg a Margitszigeten. A 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála vasárnap sportolni hív minden nőt. Különböző távok közül válogathatnak a hölgyek, így az is bátran nekivághat a versenynek, aki nem edz rendszeresen, hiszen a 3,5 kilométeres futótávot, vagy a 2,8 kilométeres gyaloglást teljesíteni tudja.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Call of Life: Film a természet hanyatlásáról

2011. június 1. 14:45.

call-of-life A biodiverzitás rohamos zsugorodásáról szóló amerikai dokumentumfilm, a Call of Life – Az Élet Hívó szava európai premierje kedden volt a budapesti Brit Nagykövetségen. A filmben neves biológusok, pszichológusok, természetvédők szólalnak meg, akik mind azt hangsúlyozzák, hogy az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatása visszafordíthatatlanul tönkreteszi a természetet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Nyolc betegellátási térséget alakítanak ki Magyarországon

2011. június 1. 13:43.

szocska-miklos A kormány elfogadta a Semmelweis-tervet, ami alapján az országban nyolc betegellátási térséget alakítanának ki, azonban a pontos  részletek még nem kerültek nyilvánosságra. A tervek szerint ötszintű lesz a betegellátási modell, és kezdetét veszi 12 budapesti kórház államosítása is, ami a következő 6-9 hónapban lezajlik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :