2011. június 3. - Archívum

Gigi a nyuszis magazin címlapján domboríthat

2011. június 3. 18:29.

gigi_2 Ha minden a tervek szerint halad, akkor a következő Playboy számok egyikének a címlapján a Való Világ 4 barna bombázója, az ország hugicája, Gigi domboríthat. A férfiak nagy örömére a nyuszis magazintól megszokott stílusban, vagyis igen lenge öltözetben lesz látható Gigi. A Való Világ vadmacskája és a Playboy között már régóta folynak a tárgyalások, és már nem kell sok, hogy létrejöjjön a felek közötti megállapodás.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Lezárták Orbán Viktor házának a környékét

Lezárták Orbán Viktor házának a környékét

2011. június 3. 16:43.

orban-viktor-haza A rendőrség lezárta Orbán Viktor miniszterelnök budai házának a környékét péntek délután, 13 órakor. Budapest 12. kerületi Cinege úti szakaszának a lezárása szükségességig, de legkésőbb július 2-án, 22 óráig lesz érvényben. A rendőrség közlése szerint a Cinege 5. szám alatt védett személy tartózkodik, és a ház zavartalansága, valamint a benne élő személyek zavartalan mozgásának a biztosítása miatt került sor az óvintézkedésre.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 12. kerület, Itthon | 1 Hozzászólás »

Még több: : ,

Judafest vircsaft utcafesztivál

2011. június 3. 16:16.

judafest_vircsaft Gyermekprogramok, koncertek, vásári hangulat és hagyományos zsidó ételek várják az érdeklődőket a régi pesti zsidó negyedben, a Judafest vircsaft fesztiválon. Június 5-én, vasárnap reggeltől estig tartó ingyenes mulatozást a főváros 7. kerületében, a Kazinczy, Dob és Király utca által határolt területen tartják.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Teljes holdfogyatkozás 2011. június 15.

2011. június 3. 15:51.

holdfogyatkozas Június 15-én ismét teljes holdfogyatkozás figyelhető meg. Sokat kellett várni az eseményre, de megérte, mert centrális fogyatkozás lesz, vagyis olyan, ami a földárnyék közepén halad át. Az árnyék az eddigi fogyatkozásokhoz képest sötétebb lesz, és a Hold végig alacsonyan lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 5 Hozzászólás »

Még több: : ,

Bátran lehet fogyasztani a magyar zöldségeket

2011. június 3. 13:18.

fazekas-sandor Magyarországra nem érkezett fertőzött uborka és semmilyen más olyan zöldség, ami káros lenne az egészségre, illetve a magyar zöldségeket és gyümölcsöket is bátran fogyaszthatja mindenki – mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter péntek reggel egy budapesti vásárcsarnokban, majd beleharapott az éppen akkor vásárolt uborkába.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :