2011. június 4. - Archívum

A Csillag Születik nyertese: László Attila

2011. június 4. 22:22.

laszlo-attila A Csillag Születik 3. szériájának a döntőjébe négy tehetség jutott be: az Appril Project, Krizbai Teca, László Attila és Szabó Ádám, de közülük csak egy, a legjobb nyerhette meg a tehetségkutató fődíját. Szombat este a feszültség a tetőfokára hágott, hiszen mindegyik előadó megérdemelte volna a győzelmet, azonban a nézők szavazatai alapján László Attila lett 2011 Csillaga.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Csillag Születik, Kultúra és Zene, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Hátrafutás: eredményesebb és kímélőbb

2011. június 4. 15:58.

hatrafele-futas A futás az egyik legnépszerűbb sportágak egyike. Lehet lassan kocogni, sprintelni, de akár hátrafelé futni is. Bármilyen hihetetlenül is hangzik a hátrafelé futással sokkal több kalóriát égethetünk el és még az ízületeinket is kíméljük vele. Ezek után tehát senki ne lepődjön meg, ha a parkban nem szembe, hanem háttal fut felé valaki.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Lassabb lesz a Hév-közlekedés

2011. június 4. 11:12.

hev A Szentendre felé tartó HÉV-szerelvények hosszabb idő alatt gyorsulhatnak fel az áramellátó kábelek hibája miatt. Az utasoknak a két perces késéseket akár több hónapon keresztül is tolerálniuk kell, mivel a problémát okozó Pálfy gépházat csak néhány hónap múlva tudják megjavítani.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Kitörölhetjük a kellemetlen emlékeket

2011. június 4. 9:28.

negativ-emlek Egy hormon blokkolása megváltoztathatja azt, hogy a későbbiekben felidézzük a rossz élményeinket – derült ki egy szenzációs kutatási eredményből. Egy szteroid hormon, a kortizon szintézisét blokkolja a metyrapon elnevezésű hatóanyag, ezáltal ki tudja törülni a negatív emlékeket. A tudósok azt még nem tudják, hogy pontosan mi alapján hat a szer, de várhatóan a poszttraumás stressz szindrómával küszködő embereknek tudnak vele segíteni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Új tanösvényt avattak Újpesten

2011. június 4. 8:01.

homoktovis Új tanösvényt avattak fel péntek délelőtt a homoktövis újpesti élőhelyén. Az 500 méteres tanösvényt a Megyeri-híd pesti hídfőjének közelében alakították ki, ahol a rendkívül ritka és védett homoktövis található. Szomorú tény, hogy Magyarországon csak ezen az egy helyen él vadon a ritka növény.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 4. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,