2011. június 8. - Archívum

7 milliós drogfogás Pécsett

2011. június 8. 19:12.

drog_1 Csaknem három kilogramm marihuánát foglaltak le a rendőrök a minap egy pécsi és egy budapesti férfitől. A drog piaci értéke megközelíti a 7 millió forintot. A szakértők még vizsgálják a kábítószer hatóanyag tartalmát, de előzetes becslések szerint igen jelentős lehet – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kedden.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Baranya megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Idén nem lesz Bahreini Nagydíj

2011. június 8. 18:15.

forma-1 A sokat vitatott kérdés végre eldőlt: idén nem lesz Bahreini Nagydíj. A hír nem kétséges ugyanis maga a Forma- 1 főnök, Bernie Ecclestone jelentette be. Az eredeti 2011-es Forma-1-naptár szerint a szezon elején rendezték volna meg a Bahreini Nagydíjat, amit ki kellett venni a futamok sorából, mert tüntetések zajlottak az arab országban és úgy ítélték meg, hogy nem lenne biztonságos a verseny megrendezése.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

A főváros csütörtöktől egyeztet a taxisokkal

2011. június 8. 17:14.

taxik Csütörtöktől megkezdődik az egyeztetés a városvezetés és a taxisok között – mondta Komáromi Endre, a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Kft. ügyvezetője, miután átvette a taxisok petícióját. A taxisok a békés demonstrációval és felvonulással azt elérték, hogy a Főpolgármesteri Hivatal foglalkozik problémájukkal, de majd csak később derül ki, hogy milyen megállapodást sikerül kötniük.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

V. Pannónia Fesztivál 2011.

2011. június 8. 16:13.

pannonia-fesztival Csütörtökön kezdődik és egészen június 13-ig tart az idei, V. Pannónia Fesztivál. A várpalotai Cseri – parkerdőben 200 program és 150 zenekar várja a fesztiválozókat. Az öt napos rendezvényen a legjobb magyar zenekarok mellett egyetlen külföldi vendég, a Twisted Sister is tiszteletét teszi.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kettős buszteszt a BKV-nál

2011. június 8. 15:10.

credo-citadell A magyar gyártó két tesztbusza egy hétig közlekedik Budapest utcáin, így a BKV könnyebben eldöntheti, hogy bevásárol-e belőlük. A tesztüzemmód a 32-es és a 22-es járatvonalakon működik, körülbelül 1-1,5 órás időközönként. Az utasok – mint már megszokhatták – ingyen próbálhatják ki a legújabb Credo buszokat, a BKV cserébe a véleményeket és az észrevételeket kéri a tesztelőktől.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,