2011. június 10. - Archívum

Kecskeméten rendezik a labdarúgó Szuperkupa döntőjét

2011. június 10. 18:37.

videoton210x140 Kecskemét ad otthont a július 8-án megrendezésre kerülő Szuperkupa döntőnek, ahol a Magyar Kupát megnyert Kecskemét és a bajnok Videoton FC csap össze. Sorsolás útján dőlt el, hogy melyik csapat stadionjában kerül sor a megmérettetésre. Az eredeti kiíráshoz képest  a helyszín és az időpont is módosult.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bács-Kiskun megye, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Zoltán Erika jubileumi albumot adott ki

2011. június 10. 15:54.

zoltan-erika Zoltán Erika már 25 éve a diszkók királynője. Az énekesnő neve hallatán mindenki a Remete lány és a Túl szexi lány című slágerekre gondol. A jubileumi évforduló alkalmával új albumot adott ki Zoltán Erika, Mehet tovább a show címmel. A lemez teljesen új dalokat és meglepetéseket is tartogat a rajongóknak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Horvátország 2013-ban csatlakozhat az EU-hoz

2011. június 10. 14:53.

horvato_eu Az Európai Bizottság (EB) megadta az engedélyt Horvátország felvételéhez, most már csak a 27 tagország egyetértésén múlik, hogy csatlakozhat-e az Európai Unióhoz. A magyar EU-elnökség egyik legfontosabb célkitűzése teljesülni látszódik, ugyanis már nem sok választja el a horvátokat az EU-tagságtól. A jelenlegi kilátások szerint 2013-ban válhat teljes jogú tagállammá déli szomszédunk.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kezdődik a Budapesti Nyári Fesztivál 2011.

2011. június 10. 13:47.

szabadter2011 Június 10-én este a Mindörökké Liszt! című koncerttel kezdődik a Budapesti Nyári Fesztivál. A programsorozat egészen a nyár végéig, vagyis augusztus 28-ig tart. A kulturális rendezvénysorozaton táncház, musicalek, operák, operettek és különböző koncertek, valamint családi programok várják a közönséget.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Élő online ügyfélszolgálat a 12. kerület lakóinak

2011. június 10. 13:21.

gyfelszolgalat Ingyenes, internetes ügyfélszolgálatot nyit Budapest 12. kerülete – jelentett be Pokorni Zoltán polgármester. A június 14-én induló online felületen a kerület lakói gyorsan, és könnyedén elintézhetik hivatalos ügyeiket. A Magyarországon egyedülálló szolgáltatás a Hegyvidéki Önkormányzat holnapján érhető el, ahol operátor segíti az ügyintézést.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 12. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :