2011. június 14. - Archívum

Milyen az ideális napvédő krém?

2011. június 14. 18:27.

napozas_0 A nap káros sugarai ellen és a leégés kellemetlenségei elől a megfelelő naptej használatával védekezhetünk. Korosztálytól, nemtől és bőrtípustól függetlenül mindenkinek fontos, hogy megtegye a szükséges óvintézkedéseket a nap ellen, ezért érdemes odafigyelni, hogy milyen naptejet vásárolunk, és hogyan alkalmazzunk azt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Gérard Depardieu ismét Magyarországon

2011. június 14. 16:40.

obelix Gérard Depardieu, a híres francia színész Magyarországra érkezett legújabb munkája, az Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát című film forgatása miatt. A munkálatok a fóti stúdióban zajlanak, ahol egy egész gall falut építettek fel. A produkció 2012-ben kerül a mozikba, aminek érdekessége, hogy teljes egészében 3D-ben készül.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Pest megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Sopron lett Magyarország legkedveltebb úti célja

2011. június 14. 16:00.

sopron A magyar lakosság internetes szavazatai alapján a Vendégváró.hu rangsorba állította hazánk legkedveltebb utazási céljait. A voksolók minden kétséget kizáróan Sopronba utaznak a legszívesebben, így a győztes a Győr-Moson-Sopron megyei város lett. A második helyen Pécs végzett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Eger állhatott fel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Múzeumok éjszakája 2011. június 18. és 24.

2011. június 14. 15:00.

muzeumok-ejszakaja Idén ismét megrendezik a Múzeumok éjszakáját, ami az ország 277 múzeumában és kiállítótermében összesen 2000 programmal várja a látogatókat. A 9. alkalommal megrendezésre kerülő programsorozat rendhagyó lesz, ugyanis nem egy, hanem két napra esik a Múzeumok éjszakája. A vidéki múzeumok június 18-án, a budapesti kiállítások június 24-én várják az érdeklődőket a különböző programokkal és rendezvényekkel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A Coca-Cola zöld energiával palackozza a NaturAqua ásványvizet

2011. június 14. 13:14.

naturaqua A Coca-Cola Magyarország átadta hazánk második legnagyobb vízi hőszivattyúját, ahol ezentúl zöld energia felhasználásával palackozzák a NaturAqua természetes ásványvizet. A zalaszentgróti palackozóval évi 500 tonna szén-dioxid-kibocsátást és 300 ezer köbméter földgázt takarít meg az ország.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Zala megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,