2011. június 17. - Archívum

Ősszel indul Delhusa párkereső műsora

2011. június 17. 16:35.

delhusa Az RTL Klub nézőinek nem kell sokat várni, hogy ismét egy közkedvelt személy párválasztását követhessék nyomon. Delhusa Gjon korábban leforgatott feleségkereső kalandját végre műsorra tűzi a csatorna. Az énekes showját állítólag a Való Világ 4 ütötte ki a nyeregből, de a régóta fiókban porosodó produkcióra már nem kell sokat várni, ősszel Delhusa szerelmi légyottjait követhetik nyomon a nézők.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Befejeződött a Jókai-kert felújítása

2011. június 17. 14:19.

jokai-kert A Jókai-kert rekonstrukciós munkálatai befejeződtek, és a park teljesen megújulva várja a látogatókat. A tavaly augusztusban kezdődött felújítás teljes egészében uniós forrásból, mintegy 70 millió forintból valósult meg. Jókai Mór anno, a maga korában egyedülálló ökológiai kertet hozott létre, amiben nem a divatos, hanem a honos fajokat gyűjtötte össze.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 12. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Lisztes újra a Fradiban

2011. június 17. 13:02.

lisztes-krisztian Emblematikus játékosát szerezte vissza a budapesti zöld-fehér csapat, miután megállapodtak a Vasassal Lisztes Krisztián átigazolásáról. A Fradi Kulcsár Dávidot, fiatal tehetségét adja az angyalföldieknek a 35 éves középpályásért cserébe. Az átigazolás még a sokat látott Fradi-drukkereket is meglepetésként érte, és az első reakciók is igen vegyesek Lisztes visszatértével kapcsolatban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

VeszprémFest 2011.

2011. június 17. 12:38.

veszpremfest-2011 A királynék városában 8. alkalommal rendezik meg a VeszprémFestet, amit eddig Veszprémi Ünnepi Játékok néven ismert a közönség. A július 27-től 30-ig tartó rendezvénysorozatra igazi világsztárok érkeznek a világ minden részéről. Tiszteletét teszi a házigazda mellett Szenegál, Brazília, Nagy-Britannia és Skandinávia is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kiváló a termés az ország cseresznyéskertjében

2011. június 17. 11:33.

cseresznye Lassan befejeződik a szüret az ország cseresznyéskertjében, Nagykörűn. Az idei termésre nem panaszkodhatnak a termelők, bár közepes mennyiségű, de az időjárásnak köszönhetően a szokottnál jobb minőségű cseresznyét szedhettek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Jász-Nagykun-Szolnok megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,