2011. június 20. - Archívum

Augusztus 31-ig mindenki megkapja a reálhozamot

2011. június 20. 19:09.

Jövedelemfizetési lap bérkifizetés pénz forint
20090819
Fotó: Katona Vanda/Napi 100.000 forintig a postás kiviszi a lakcímre a nyugdíjpénztári reálhozamot, akit ennél magasabb összeg illet meg, az a postán veheti fel a pénzt. Augusztus végéig mindenki megkapja az őt megillető összeget és a számlaértesítőt is. Az utóbbit azok is megkapják, akik nem részesülnek tagi kifizetésben – derül ki a PSZÁF közleményéből.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Vágányzár a 3-as metró vonalán június 21-től augusztus 24-ig

2011. június 20. 17:56.

metro_1 Kedden lép életbe a 3-as metró vonalát érintő vágányzár, a Határ út és Kőbánya-Kispest végállomás közötti szakaszon, ami várhatóan augusztus 24-ig tart. A munkálatok idején az utasokat a Volán és a BKV meghosszabbított útvonalú buszai szállítják. A KöKi bevásárlóközpont építője teljesítette korábbi megállapodásában vállalt kötelezettségét, így megkezdődhet a Kőbánya-Kispest végállomás és a gyalogos-felüljárók átépítése.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Hoffmann Rózsa marad az oktatási államtitkár

2011. június 20. 16:56.

hoffmann-rozsa Hoffmann Rózsa még jó hosszú ideig marad az oktatási államtitkár – nyilatkozta Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője, miután a KDNP-s politikus levélben felajánlotta lemondását Orbán Viktornak. A bejelentést nem előzte meg Orbán-Hoffmann négyszemközti találkozó, sőt, ebben a témában nem is várható további egyeztetés a felek között.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Malek Miklós saját lemezt készít

2011. június 20. 15:36.

malek-miklos Malek Miklós, zenei producer, dalszövegíró, a magyar X-Faktor egyik mentora ismét hazajött Amerikából, hogy az ősszel induló zenei tehetségkutató második szériájában is közreműködjön. Miklós köztudottan több hazai és külföldi sztár albumában is segédkezett már, azonban most saját lemezt is készít.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene, X-faktor | 1 Hozzászólás »

Még több: : ,

Sorsoltak a BL-ben és az Európa-Ligában

2011. június 20. 14:36.

europakupa Hétfőn az Európai Labdarúgó Szövetség központjában elkészítették a Bajnokok Ligája és az Európa-Liga 1. és 2. selejtezőkörének sorsolását. A magyar bajnok Videoton az osztrák Sturm Graz-ot kapta a BL-selejtezőben, míg a kupagyőztes Kecskemétnek kazah, a Paksnak andorrai, a Fradinak pedig örmény ellenféllel kell megküzdenie az Európa-Ligában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , ,