2011. június 21. - Archívum

Balaton-átúszás 2011.

2011. június 21. 20:09.

balaton-atuszas Ha az időjárás kegyes lesz, akkor idén július 2-án, szombaton rendezik meg a 29. Pek Snack Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távon. A sportrendezvény két legfontosabb alappillére a biztonság és az állandóság, amit a szervezők mindenképpen biztosítani akarnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Elnapolták Stohl András tárgyalását

2011. június 21. 16:36.

stohl-andras_4 Nem született másodfokú, jogerős ítéletet a Pest Megyei Bíróságon Stohl András ügyében június 21-én, ugyanis elnapolták a tárgyalást szeptember 6-ára. A bíróság addig újabb szakértői véleményeket szerez be a színész-műsorvezető ügyével kapcsolatban. Sokan számítottak arra, hogy végre lezárul a hosszú ideje húzódó per, azonban őszig várni kell a végső ítélet kihirdetésére.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A Szigetre sem jön Amy Winehouse

2011. június 21. 13:58.

amy-winehouse Amy Winehouse brit énekesnő lemondta a Szigetre tervezett fellépését is, az összes többi előre beütemezett koncerttel együtt. A nagy botrányt kavart belgrádi fellépése után hétfőn még az énekesnő menedzsmentje biztosította a Sziget-szervezőket az előzőleg egyeztetett Amy Winehouse koncert megtartásáról, majd kedden mégis lefújta – mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megszavazta az Országgyűlés a frankárfolyam-rögzítést

2011. június 21. 13:37.

devizahitel Az Országgyűlés hétfőn megszavazta a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről szóló jogszabályt, igaz, csak a kormánypárti képviselők voksoltak igennel a törvénnyel kapcsolatban. A rendelet szerint a svájci frank esetén 180 forint, euró esetén 250 forint, japán jen esetén pedig 200 forint lesz a rögzített árfolyam. A rendelkezések különböző időpontokban lépnek életbe.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Borsodi Művészeti Fesztivál 2011.

2011. június 21. 12:37.

borsodi-muveszeti-fesztival 11. alkalommal rendezik meg a Borsodi Művészeti Fesztivált, ami mint minden évben, most is rengeteg szórakozási lehetőséget ígér. A június 21-én kezdődő és egészen július 2-ig tartó rendezvénysorozat 14 település részvételével 22 helyszínen, összesen 41 programmal várja a látogatókat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,