2011. június 22. - Archívum

Az alternatív gyógymód kiegészíti az orvostudományt

2011. június 22. 18:05.

akupunktura Az alternatív orvoslás egyre elterjedtebb, és egyre többen fordulnak bizalommal az orvoson kívül más gyógyító módszerekhez. Az alternatív gyógymódok közé tartoznak a tudományosan alátámasztott terápiás kezelések, és a kevésbé tudományos, vallási és spirituális eredetű módszerek is. Egy amerikai kutatás bebizonyította, hogy az ijesztő betegségek hallatán és a fájdalmas orvosi kezelések elkerülése végett egyre többen fordulnak az alternatív gyógymódokhoz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Tasnádi Pétert hét év börtönre ítélték

2011. június 22. 16:58.

tasnadi A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon hét év börtönbüntetésre és 5 millió 300 ezer forint vagyonelkobzásra ítélte Tasnádi Péter vállalkozót június 22-én, akit többek között kétrendbeli emberölés előkészületében, valamint kétrendbeli, felbujtóként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettében marasztalt el a bíróság. Nem csak a vállalkozónak, hanem társainak is felelniük kell tettük miatt a büntetőper során.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

SP is a got2b új termékeit használja

2011. június 22. 16:03.

powderful-mattosito-por SP, azaz Éder Krisztián a tinik bálványa, aki nem csak énekesként ismert, hanem fotósként és rendezőként is. Sikerét minden bizonnyal fülbemászó dallamainak és ütemes zenéinek köszönheti, azonban divatdiktátorként sem utolsó, hiszen fiatalok százai próbálják ellesni stílusát. Az országnak nincs szüksége még egy SP-re, de a vonzó és divatos külsejű férfiak ellen senkinek sincs kifogása.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Tatár Csilla helyettesíti Claudiát a Mokkában

2011. június 22. 14:05.

tatar-csilla Liptai Claudia helye bizonytalan időre felszabadult a Mokkában. A színész – műsorvezetőnő határozatlan idejű szabadságot kért a csatornától, így júliustól nem vesz rész a reggeli Mokka műsoraiban. Mint mindig, a találgatások elindultak, hogy vajon ki veszi át Claudia helyét? Felmerült Orosz Barbara és a legújabb üdvöske, Iszak Eszter neve is az esélyesek névsorában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Új zászlója lesz a fővárosnak

2011. június 22. 13:09.

zaszlo_0 Új zászlaja lesz Budapestnek, mivel a Fővárosi Közgyűlés elfogadta Tarlós István főpolgármester javaslatát 21 igen és 2 nem szavazattal. Az MSZP-s képviselők nem nyomták meg a szavazógombot. Az új zászló fehér színű lesz, a szélén nemzeti színekből összeállított háromszög alakú díszsor szegélyezi, és középen továbbra is az eddigi címer lesz látható.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,