2011. június 23. - Archívum

Költözne a kormány, hogy megszépüljön a Kossuth tér

2011. június 23. 15:36.

parlament_0 Egyelőre nem tudni, hogy hova, de áthelyezné székhelyét a kabinet, méghozzá legkésőbb 2014-ig. A Parlament régi méltóságát szeretné visszaállítani Fidesz és a KDNP, és az elképzelések alapján a Kossuth Lajos tér egy nagy sétálótérré alakulhatna át, és kizárólagos állami tulajdonba kerülne.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A Csillag születik sztárjai is fellépnek a Kapcsolat koncerten

2011. június 23. 14:36.

laszlo-attila_1 2011. június 25-én, a 15. T-Mobile Kapcsolat koncert külföldi sztárvendége a dögös és provokatív fiatal énekesnő, Kesha lesz. Azonban nem csak a külföldi sztár lép fel a Felvonulási téren. Az amerikai énekesnő előtt a Csillag Születik harmadik szériájának a győztese, az ország kedvence, László Attila énekel, és a tehetségkutató többi előadója is színpadra lép néhány produkció erejéig.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Csillag Születik, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Extrém adó követheti a hamburgeradót

2011. június 23. 13:32.

extrem A népegészségügyi termékadó, vagy ismertebb nevén a hamburgeradó mellé az extrém adó bevezetését javasolja a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület. Eszerint az ittas vezetés, illetve gyorshajtás miatt balesetet okozóknak, vagy az extrém sportban megsérülteknek az egészségügyi költségeit nem fizetné a tb.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Újabb halálos buszbaleset – most Kenderesnél

2011. június 23. 12:00.

buszbaleset 25 embert szállító busz csapódott egy pótkocsis teherautóba június 23-án, csütörtökön reggel, a 4-es főúton, Kenderes közelében. A balesetben egy 55 éves nő életét vesztette és többen megsérültek – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese. A héten ez már a harmadik halálos kimenetelű buszbaleset.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Jász-Nagykun-Szolnok megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Megasztár 6. – 2011.

2011. június 23. 11:52.

megasztar-6 Hamarosan indul a Megasztár 6, a TV2 tehetségkutatójának legújabb szériája. A műsorba június 22-től lehet jelentkezni. A Megasztár teljesen megújul, nagyobb lesz a tét, szűkül a mezőny és új zsűritagok bíráskodnak az énekesek felett. A produkció kulisszatitkairól még csak keveset tudni, de annyi már most biztos, hogy nagy show lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Itthon, Megasztár, Vezér Cikkek | 1 Hozzászólás »

Még több: :