2011. június 24. - Archívum

Égbe nyúló feszület: 7 méteres kereszt Visnyén

2011. június 24. 17:59.

kereszt Visnye eddig az ország egyik legszegényebb települése cím elnyerése miatt volt ismert, mostantól azonban azzal vívja ki a figyelmet, hogy Magyarország legnagyobb keresztjével büszkélkedhet. A feszületfa 7 méter magas, és a rajta kifeszített kovácsoltvas Jézus is különleges, ugyanis több mint 2 méteres.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Somogy megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Augusztusban indul a Való Világ 5

2011. június 24. 17:03.

valovilag Nem kell őszig várni, hogy ismét a lét legyen a tét, ugyanis a Való Világ 5 villája már augusztus végén kinyitja kapuit. Még alig hűlt ki Alekosz, Olivér, Éva és Szandika helye, máris új emberek mindennapjait követhetjük nyomon. Minden rekordot megdöntve, több mint 38.000 ember szeretne beköltözni a luxusbörtönbe, hogy hírnévre és pénzre tegyen szert.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Sorra buknak le a rokkantkártyával visszaélők

2011. június 24. 16:02.

mozgasserultengedely Május közepétől június közepéig csaknem 30 mozgáskorlátozott-igazolvánnyal visszaélőt buktatott le a 2. kerületi Rendőrkapitányság és a 2. kerületi önkormányzat városrendészeti irodája – közölte az érintett önkormányzat. Az egy hónapja indított akció sikeresnek bizonyul, mivel egyre kevesebben parkolnak a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyeken.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 2. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Mozdulj Balaton! – 2011.

2011. június 24. 15:02.

mozdulj-balaton Június 25-től 10 héten át 33 balatoni település 37 strandja várja a mozogni, sportolni vágyókat a már hungarikumnak számító Mozdulj Balaton mozgalommal. A nyári program évente 30.000-40.000 embert mozgat meg közvetlenül, míg közvetve ennek többszörösét. Idén állami forrást egyelőre nélkülöznie kell a mozgalomnak, de a balatoni önkormányzatok összefogása révén, igaz szolidabb keretek között, de megrendezik a Mozdulj Balatont.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Elhalasztják a június 29-i BKV sztrájkot

2011. június 24. 14:50.

sztrajk A június 29-ére tervezett BKV-sztrájkot elhalasztja a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ), ugyanis a Fővárosi Munkaügyi Bíróság a kérelmet idő előttinek ítélte meg, mivel nem egyeztettek a munkáltatóval az elégséges szolgáltatásról – közölte Gulyás Attila, a szövetség elnöke.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,