2011. június 28. - Archívum

Kizuhant egy 5 éves gyerek a harmadikról

2011. június 28. 20:05.

ablak Kedd délután egy 5 éves kisgyerek zuhant ki egy harmadik emeleti lakás ablakából. A baleset a főváros 19. kerületében, a Rákóczi utcában történt – közölte Mucsi Nóra, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. A kislány a ház alatt lévő fának köszönheti, hogy életben maradt és nem történt komolyabb baja.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 19. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Brad Pitt és Angelina Jolie végre összeházasodik

2011. június 28. 19:51.

angelina-es-brad_0 Hollywood álompárja, Angelina Jolie és Brad Pitt hat éve tartó vadházassága véget ér, és végre hivatalosan összekötik életüket. A sztárpár már kitűzte az esküvő időpontját és helyszínét is. A nagy nap 2011. szeptember 23-án lesz, és a tervek szerint a Château Miraval nevű kastélyuk kápolnájában mondják ki a boldogító igent, számtalan híresség társaságában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Az állatvilág 5 legjobb apukája

2011. június 28. 19:04.

kiralypingvin Az állatok túlnyomó többsége nem a monogámiáról híres, és életük során bizony több párral is büszkélkedhetnek. Azonban akadnak kivételes állatok, akik egy egész életre választanak maguknak társat és bizonyos fajoknál az utódnevelésből is kiveszi mindkét szülő a részét. Egyes hímek az embereknek is példát mutathatnának, ugyanis a szülői szerep oroszlánrészét magukra vállalják. Íme az állatvilág 5 leggondoskodóbb apukája:

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A Malév újítása: online utazástervezés

2011. június 28. 17:03.

malev_4 Magyarországon egyedülálló szoftvert használhatnak az utasok a Malév fejlesztésének köszönhetően. Az utazástervezővel akár egy évre előre is lefoglalhatjuk nyaralásunkat, mivel a rendszer segít megtalálni az ár, dátum vagy a hely szerinti igényeknek legjobb, személyes elvárásainknak leginkább megfelelő lehetőségeit – tájékoztatta az utasokat Limburger Lóránt, a Malév vezérigazgatója. Az online utazástervező rendszer 2011. június 27-től használható.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Módosul a csendrendelet Erzsébetvárosban

2011. június 28. 16:38.

Image: 44472938, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com A 7. kerületi csendrendeletet módosítja a fővárosi kormányhivatal, és az új koncepció szerint korlátlanul nyitva tarthatnak a vendéglátóhelyek abban a zónában, ahol az erzsébetvárosi szórakozóhelyek többsége tömörül. Az új előterjesztés a korábbi, jogsértőnek titulált rendeletet váltja fel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 7. kerület, Itthon | 2 Hozzászólás »

Még több: :