2011. július 5. - Archívum

Szégyenletes vereséggel ért véget a magyar uniós elnökség

2011. július 5. 18:09.

orban-viktor_4 Az elmúlt fél év alatt Európa erősebb lett, ami a tagállamok megfeszített munkájának, na és persze a magyar elnökség összehangolt szakmai munkájának köszönhető. Azonban amíg az EU erősödött, addig Magyarország gyengébb lett az utóbbi hónapokban. Az elnökség kezdetét az Orbán-kormány és a parlamenti többséggel rendelkező Fidesz-KDNP demokráciát és alapvető normákat sértő tevékenysége árnyékolta be.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Az ország legjobb biopiaca Káptalantótiban van

2011. július 5. 17:41.

biopiac Akik a Balaton északi partján nyaralnak, mindenképpen látogassanak el péntek délután vagy vasárnap délelőtt a Káli-medencéhez tartozó Káptalantótiba, ahol az ország legjobb biopiaca működik – igaz illegálisan. A piac már nem csak itthon, hanem külföldi viszonylatban is híres, ugyanis sok turista, nyaraló és külföldi vendég megy vásárolni a Liliomkert piacra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Elkezdődött a Való Világ 5 castingja

2011. július 5. 16:38.

vv5-casting Az RTL Klub belevágott a VV 5 jelentkezőinek válogatásába. A csatornának közel 20.000 ember közül kell kiválasztania azokat, akiket méltónak talál Alekosz, Olivér, Szandika, esetleg Éva követőinek. Na persze ez nem azt jelenti, hogy Alekosz vagy Éva hasonmásokat keresnek a válogatásokon, hanem azt, hogy egyéniségeket és ravasz játékosokat akarnak a villába juttatni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Feltételezhetően szerb férfi ölte meg az angyalföldi nőt

2011. július 5. 15:38.

fegyver A rendőrség egy 39 éves szerb férfit gyanúsít a Budapest 13. kerületében, vasárnap történt gyilkossággal, aminek áldozata egy fiatal, 27 éves, orosz származású, de már magyar állampolgárságú nő. Jelenleg is nagy erőkkel keresik a gyanúsítottat, aki ellen már országos elfogatóparancs van érvényben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 13. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Termésmentő csapadék esett Szabolcsban

2011. július 5. 14:54.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Az idén csapadékszegény időjárás sújtotta Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét, és már az aszály jelei is kezdtek mutatkozni a területen. Az elmúlt napokban azonban termésmentő eső hullott, így megmenekültek a növények. Főként a kapásnövényeknek és a zöldségféléknek tett jót az eső – mondta Guttyán Tamás, a megyei kormányhivatal földművelésügyi igazgatóságának főfalugazdásza.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye | 0 Hozzászólás »

Még több: :