2011. július 6. - Archívum

Az öngyilkosok zöme nem meghalni akar

2011. július 6. 11:57.

ongyilkossag Az öngyilkossági statisztikák az elmúlt évben valamelyest javultak Magyarországon, azonban hazánk nemzetközi viszonylatban még mindig igen előkelő helyen szerepel e témában. Az idősebb és tinédzser korosztályt érinti a legjobban az öngyilkosság. A hétvégén történt kettős öngyilkosságot már úgynevezett kiterjesztett öngyilkosságnak nevezzük, mivel két ember egy időben követte el a szörnyűséget. Szerencsére a kiterjesztett öngyilkosság ritkábban fordul elő.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Nem mondunk le a nyaralásról

2011. július 6. 10:55.

nyaralas_1 A magyarok nyaralási szokásai a tavalyihoz hasonlóan alakulnak a 2011-es évben is. A többség beiktat nyáron egy kis pihenést, sőt külföldi utazásban is sokan gondolkodnak, és átlagosan 4-10 napra mennek nyaralni az emberek – derül ki a KutatóCentrum és a Marketing&Media közös felméréséből.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Mindennap lesz testnevelés óra

2011. július 6. 9:53.

testneveles-ora A 2012/2013-as tanévtől kezdve mindennap lesz testnevelés óra az általános iskolákban. A terv megvalósítását létesítményfejlesztési programokkal kívánja támogatni a kormány – jelentette be Bardóczy Gábor, a sportért felelős államtitkárság főosztályvezetője, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának keddi ülésén.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

A kényelmesnek hitt lábbelik sokat árthatnak

2011. július 6. 8:53.

papucs A kényelmesnek hitt nyári cipők és papucsok többet árthatnak az egészségünknek, mint hisszük. A 20-as éveink végétől megjelennek az első lábpanaszok, amik miatt a lapos papucsokat, divatos balerinacipőket és műanyag klumpákat részesítjük előnyben. Nem árt azonban vigyázni ezekkel a lábbelikkel. Sokszor hallani, hogy Magyarország a lúdtalpasok országa, pedig a fiatalok többsége még nem szenved a betegségben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :