2011. július 7. - Archívum

Négynapos hőségriadó

2011. július 7. 18:13.

hoseg_0 A legmagasabb hőségriasztást rendelte el az országos tiszti főorvos július 8-án, péntek reggeltől július 11, hétfő reggelig. A következő napokban nagy hőségre kell számítani, a napi középhőmérséklet a 25°C-ot, de egyes helyeken a 27°C-ot is meghaladhatja. A hétvégén megnőhet a rosszullétek és a halálozások száma.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Sms figyelmezteti a 12. kerület lakóit a magas UV-B sugárzásra

2011. július 7. 16:59.

gyerekek_1 Idén már harmadik alkalommal indul el a 12. kerület UV-B sugárzásmérő programja. A hegyvidéki önkormányzat a vakáció beköszöntével elkezdte mérni az UV-B sugárzást az önkormányzat tetejére felszerelt műszerrel. A szerkezet 3 percenként továbbítja a friss adatokat az illetékeseknek, és a regisztrált tagok azonnal kapják a figyelmeztető sms-t, amennyiben káros a napon tartózkodni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 12. kerület, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Ismét elfogták Repülős Gizit

2011. július 7. 15:59.

repulos-gizi Repülős Gizi ismét lebukott. Most a soproni rendőrség kapta el az évtizedekkel ezelőtt Repülős Gizinek keresztelt tolvajt, aki a Sopronhoz közeli faluban, Hegykőn nézelődött egy családi ház udvarában. A 85 éves asszony a helyi kapitányságon várja az ügye alakulását. A rendőrség egy telefonos bejelentés alapján fülelte le a tolvajt, akinél igen nagy értékű zsákmányt találtak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Győr-Moson-Sopron megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Alekosz lakásavató bulija orgiába fulladt

2011. július 7. 14:57.

alekosz lakasavató Alekosz, a Való Világ 4 győztese végre megrendezte lakásavató buliját, ahova természetesen sok ember volt hivatalos. Csinosabbnál csinosabb lányok tolongtak a nyereménylakásban és a nőcsábász körül, azonban Alekosz barátai mind kihagyták az orgiába fulladt partyt. Talán igazak lennének a hírek, miszerint Alekosz a pénzt választotta a barátok helyett?

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

39 gyerek került kórházba a balatoni gyerektáborból

2011. július 7. 13:53.

balatoni_tabor Két Balatonalmádi gyerektáborból 39 vakációzó gyereket kellett kórházba vinni, mert hánytak, hasmenésük volt és többen elájultak. A tiszti főorvosi hivatal tájékoztatása szerint a betegek állapota már javul. Még vizsgálják, hogy mi okozta a rosszullétet, de kizárt, hogy a Balaton vizétől betegedtek volna meg a gyerekek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :