2011. július 12. - Archívum

Nincs tökéletes fényvédő szer

2011. július 12. 21:02.

naptej Nincs tökéletes fényvédő szer – állapíthatjuk meg a Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) által végzett vizsgálat alapján. A TVE Magyarországon kapható, 9 különböző naptejet vett górcső alá és kiderült, hogy a drágább, közismertebb naptejek helyett érdemesebb a Biola, a Lavera és az Ilcsi termékeket választani. A Tudatos Vásárlók Egyesülete a termékek csomagolásán feltüntetett összetevők alapján rangsorolta a különböző napkrémeket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Baltás rablót keres a rendőrség

2011. július 12. 17:51.

balta Egy fiatal pár baltával támadt rá egy férfire Pécsett, még pünkösdkor. Az áldozat arcát brutálisan összeverték, hogy pénzhez jussanak. A pár 15 éves női tagját elfogták a hatóságok, 19 éves társa ellen országos körözés van érvényben. A Baranya Megyei Főkapitányság keddi sajtótájékoztatóján derült ki az ügy.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Baranya megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

EFOTT 2011.

2011. július 12. 16:59.

efott2011 Az EFOTT, vagyis Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója az ország legrégibb múltú diákrendezvénye, ugyanis első ízben 1976-ban rendezték meg. Az EFOTT egyik fő ismérve, hogy minden évben máshol várja  a szórakozni vágyókat, idén Szolnok – Tiszaliget ad otthont a legnagyobb diákbulinak,  július 12-17. között.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Jász-Nagykun-Szolnok megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Fegyveres leszámolás Veszprémben

2011. július 12. 16:28.

veszpremi-lovoldozes Kézi fegyverrel többször rálőttek kedden hajnalban egy veszprémi férfira saját háza előtt. A 40 éves P. Sándort 6 lövéssel életveszélyesen megsebesítették, kórházba szállították, megműtötték, azonban állapota az operáció után is válságos. A bűncselekménnyel kapcsolatban több embert is előállított a helyi hatóság és a nyomozás több szálon is folyik – közölte Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Másodfokú hőségriasztás van érvényben péntekig

2011. július 12. 16:17.

hosegriado Péntekig másodfokú hőségriasztást adott ki Paller Judit megbízott országos tiszti főorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése alapján. Az enyhülés után ismét felmelegedés várható, szerdán a napi átlag hőmérséklet 25-26°C lesz, de az ország déli részén a 27°C-ot is elérheti.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,