2011. július 14. - Archívum

Madármegfigyelés a Margitszigeten

2011. július 14. 19:16.

madarmegfigyeles A Csodálatos madarak! című program teleszkópos madármegfigyeléssel várja a természet kedvelőit a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) munkatársai jóvoltából. Az érdekes látnivalókon kívül hasznos információkat tudhatnak meg az érdeklődők a madárvilág titkairól. A következő két hétben, szerdánként és csütörtökönként, 11 óra és 18 óra között lehet csatlakozni a teleszkópos megfigyeléshez.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Egyre több férfi szorong a tükör előtt

2011. július 14. 16:49.

ferfitest Sajnálatos tény, hogy a nők sok mindenre képesek a tökéletes külső elérése érdekében, és akár a drasztikus változtatásoktól vagy életük kockáztatásától sem riadnak vissza azért, hogy megfeleljenek a reklámokból, plakátokról visszaköszönő ideáloknak. Azonban már nem csak a nőket sújtja a probléma, hanem a férfiakat is, mivel közülük is egyre többen küzdenek étkezési rendellenességgel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

21. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó 2011.

2011. július 14. 15:46.

kamionos-talalkozo Hétvégén ismét megrendezik a szegedi Nemzetközi Kamionos Country Találkozót, ami eredetileg baráti összejövetelből nőtte ki magát egy nagyszabású kamionos találkozóvá. A július 15-17. között tartott rendezvényen számtalan program gondoskodik arról, hogy a benzingőz szerelmesei jól érezzék magukat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Csongrád megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Gigi nem dubajozott, de 300 euróért dolgozott Németországban

2011. július 14. 14:39.

20110521 BLIKK  ValóVilág divatbemutató Bed Beach. Fuszek Gábor munkatárs Gigi Németországban dolgozott és 300 Euróért árulta a testét – állítja a neve elhallgatását kérő fiatalember. A VV4 hugicája azonban máshogy emlékszik a németországi útjára. Gigi neve szóba került a dubaji prostituált-ügyekkel kapcsolatban is. A rendőrség ki is hallgatta a lányt, azonban Gigi azt nem akarta elárulni, hogy milyen módon került összefüggésbe a neve a külföldi erotikus munkával.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

10. Daróczy – virtusúszás 2011.

2011. július 14. 13:31.

daroczy-virtususzas-2011 Július 16-án, szombaton rendezik meg a 10. Daróczy-virtusúszást, Paks és Kalocsa között Az eredetileg kitűzött időponthoz képest egy héttel korábban lesz a távúszóprogram, mert július 23-án tartják a Balaton- és az Öbölátúszást is és sokan kérték, hogy módosítsák a dunai átúszás idejét. A program azt hirdeti, hogy a paksi atomerőmű hűtővize tiszta, és a folyó alkalmas az úszásra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Sport hírek, Tolna megye | 0 Hozzászólás »

Még több: :