2011. július 20. - Archívum

Rengeteg szűz fiú akar beköltözni a Villába

2011. július 20. 17:53.

Man holding blank billboard Már jó ideje zajlik a Való Világ 5 castingja, ahol a bevállalós lányok és a vagány pasik mellett szép számmal feltűntek szűz fiúk is. A szerkesztőknek így nem kellett túl sokáig töprengeniük azon, hogy milyen új kategóriával lepjék meg a mindig újdonságra éhes nézőket. A hamarosan induló VV5 jóvoltából akár több fiú is férfivá válhat a nézők szeme láttára.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A két mátrai blokk leállása ellenére van elég áram

2011. július 20. 16:21.

matrai-eromu Van elég áram hazánkban annak ellenére, hogy a vihar miatt kiesett a rendszerből a Mátrai Erőmű két blokkja, ami összesen 452 megawatt teljesítmény mínuszt jelent – közölte Tari Gábor, a villamosenergia-ipari rendszerirányító Mavir vezérigazgatója. A két blokk leállása utáni percben importból lett pótolva a szükséges áram mennyisége, majd 15 perc múlva beindították a sajószögedi gyorsindítású erőművet, ami direkt az ilyen esetekre van kitalálva. Emellett a többi erőmű teljesítményét is megnövelték.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Heves megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Az óvodásoknak szóló műsorokat kisfiús piktogram jelzi

2011. július 20. 15:51.

kisfiu A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által kedden elfogadott klasszifikációs ajánlás értelmében a jövőben kisebbek lesznek a korhatári besorolást jelző piktogramok, valamint a legkisebbeknek szóló műsorokat egy kisfiú ábrázolja majd. Az ajánlás a nézők és a csatornák számára is iránymutató lesz.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Csökkent a hamis bankjegyek száma

2011. július 20. 13:05.

bankjegyvizsgalo Majdnem 600 darab hamis bankjegyet vontak ki a forgalomból Magyarországon 2011. második negyedévében, ami harmadával kevesebb az első negyedévhez képest. A legtöbbször 10.000 forintos bankjegyet próbáltak meg leutánozni. Már 2010 utolsó negyedévében megkezdődött a bankjegyhamisítványok csökkenése, idén pedig folytatódik ez a tendencia – derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentéséből.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

48 magyar száll vízre a szegedi kajak-kenu vb-n

2011. július 20. 12:05.

kajak Jóváhagyta a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) a hazai induló csapat névsorát a Szegeden megrendezésre kerülő, olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Ennek értelmében augusztus 17. és 21. között 48 versenyző képviseli hazánkat a Maty-éri viadalon. A létszám a 44 plusz 4 para versenyszámokban induló versenyzőt takarja.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Csongrád megye, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,