2011. július 24. - Archívum

Nyáresti szerenád a Tokyo-Budapest Ensemble jóvoltából

2011. július 24. 13:36.

nyareste-szerenad-a-tokyo-budapest-ensemble A Tokyo-Budapest Ensemble kamaraegyüttes különleges produkcióval rukkol elő, ugyanis július 26-án a budapesti Vakok Állami Intézetében ad koncertet. Az együttes tagjai magyar és japán fiatalok, akik a világ számos országában, többek között Ausztriában, Szlovéniában, Japánban és Németországban is felléptek már és a Budapesti Tavaszi Fesztiválon is vendégeskedtek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Horoszkóp 2011. július 25 – 31.

2011. július 24. 12:31.
horoszkop_1

Kos (03.21. – 04.19.)

Ne engedje, hogy bárki is megakadályozza régen dédelgetett álmának megvalósítását, hiszen most minden esélye megvan, hogy sikerre vigye, főleg ha munkahelyváltáson vagy önálló vállalkozás beindításán töri a fejét. Az anyagiakkal kapcsolatos döntéseket sem szabad halogatnia.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Horoszkóp | 0 Hozzászólás »

Mégsem lőttek rá a putnoki romákra

2011. július 24. 11:31.

Bűnügy - Helyszíni szemle Putnokon,Bűnügy - Helyszíni szemle Putnokon,Bűnügy - Helyszíni szemle Putnokon Nem lőfegyver okozta azt a két lyukat, amiket a putnoki romák kapuján találtak szerda este – bizonyította be egyértelműen a szakértői vizsgálat. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálta ki, hogy a Borsod – Abaúj – Zemplén megyei település főterén álló romák lakta ház kapujára rálőttek-e szerda este, vagy sem.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Meghalt Amy Winehouse

2011. július 24. 10:39.

amy-winehouse_0 Szombat délután holtan találták az ötszörös Grammy-díjas énekesnőt londoni lakásában. Helyi idő szerint szombat délután fél 4-kor hívták a mentőt az eszméletlen Amy Winehouse-hoz. A rendőrség még nem közölte a halál pontos okát, de valószínűleg alkohol és drog hatása alatt állt az énekesnő, és meg nem erősített hírek szerint túladagolás végzett vele. Amy Winehouse évek óta küzdött alkohol- és drogproblémákkal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :