2011. július 29. - Archívum

Pántnélküli és felragasztható: Perfect Tan bikini

2011. július 29. 19:25.

bikini_0 Nyár, napfény, strand – csupán ennyi kell a nőknek, hogy kifeküdjenek napozni és szépen lebarnuljanak, azonban a bikini fránya pántja mindig is nagy problémát okozott, mivel annak vonalában fehér marad a bőr, és egy másik felső viseletekor kevésbé esztétikus látványt nyújt a szép barna bőrön a fehér csík. A ruhatervezők megoldották a strandon napozó nők legnagyobb problémáját és feltalálták a pántmentes, felragasztható bikini felsőt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Hazudott mindenkinek Stohl áldozata?

2011. július 29. 15:28.

stohl-ugy Stohl András büntetőügyével kapcsolatban új bizonyíték került elő, ami a bíróság döntését nagyban befolyásolhatja. Két szemtanú szerint a színész hibájából autóbalesetet szenvedett Kaincz Pál fiatalokat megszégyenítően mozog, és nincs semmi nyoma annak, hogy bármi baja esett volna a balesetben. Pali bácsi telekszomszédjai közjegyzőnek tett nyilatkozatban számoltak be arról, hogy az idős férfi miként éli mindennapjait

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Pest megye | 0 Hozzászólás »

Még több: :

15. Fezen – Fehérvári Zenei Napok 2011.

2011. július 29. 13:25.

fezen_2011 A jubileumát ünneplő Fezen a székesfehérvári zenei programok közül évek óta a legnagyobb és legpergősebb buli. A Fehérvári Zenei Napok igazán ütős nyári fesztivállal örvendezteti meg a nagyérdeműt, hogy az iskola indulása előtt és a munkahelyek kapuin kívül bulizhasson mindenki egy jót. A legfontosabb változás, hogy az eddig megszokottakkal ellentetében nem szeptemberben, hanem augusztus 4-6. között lesz a Fezen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Fejér megye, Kultúra és Zene, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Elfogadhatatlan a Munka törvénykönyvének tervezete

2011. július 29. 12:53.

munka-torvenykonyve_0 Az új Munka törvénykönyvének tervezetét elfogadhatatlannak tartja hat országos szakszervezet, és azonnali egyeztető tárgyalásokat szorgalmaz, mivel véleményük szerint a munkavállalókat teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozná a kormány.  Múlt pénteken került nyilvánosságra  a dokumentum, amit sokan heves tiltakozással fogadtak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Készülőben van a 4-es metró

2011. július 29. 10:50.

metro_2 A 4-es metró állomásainak kezd állomás kinézete lenni. A Tétényi úti megállóban már a mozgólépcsők is a helyükön vannak, bár még nem üzemelnek. Az állomáson a jegypénztár is a helyén áll, de a jegyárusítás legkorábban 3 év múlva kezdődik meg. A 4-es metró tágas csarnokait beton színű falak és járólapok fedik majd.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,