2011. augusztus 5. - Archívum

145. születésnapját ünnepli a Fővárosi Állatkert

2011. augusztus 5. 16:45.

allatkert Augusztus 8. és 10. között, vagyis hétfőn, kedden és szerdán ingyen mehetnek be a Fővárosi Állat- és Növénykertbe azok a látogatók, akiknek testmagassága nem éri el a 145 centimétert. Az állatkert augusztus 9-én ünnepli fennállásának 145. születésnapját, ezért kínálja a díjmentes belépést az alacsony növésű látogatóknak, illetve a gyermekeknek. A számtalan állat és növényfaj mellett a kitüntetett napokon tűzzsonglőrökkel, gólyalábasokkal és artistákkal is találkozhat a közönség

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Idén két napig tart augusztus 20-a

2011. augusztus 5. 10:29.

augusztus20_tuzijatek A kormány idén nem egy, hanem két napon keresztül ünnepli az augusztus 20-ai államalapítást. A tavalyihoz hasonlóan 2011-ben is “Együtt az ország!” szlogennel kerül megrendezésre az ország egyik legjelentősebb ünnepe. A programok igen sokszínűek lesznek, és a főváros már augusztus 19-én különböző szórakozási lehetőségekkel várja a látogatókat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

PORT.hu ÖBÖLÁTÚSZÁS: augusztus 7.

2011. augusztus 5. 8:58.

bolatuszas A tévesen megjelent hírekkel ellentétben nem halasztják el az Öbölátúszást augusztus 13-ára, hanem augusztus 7-én, vasárnap tartják a hagyományos országos bajnokságokat is magába foglaló eseményt. A PORT.hu ÖBÖLÁTÚSZÁS néven megrendezésre kerülő versenyt a szélvédett fűzfői öbölben, Balatonfűzfő és Balatonalmádi közötti útvonalon teljesíthetik a résztvevők.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Sport hírek, Veszprém megye, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :