2011. augusztus 11. - Archívum

Egységes 3D-s szemüveget fejlesztenek ki

2011. augusztus 11. 12:52.

3d-szemuveg A tévégyártók a szabványosított 3D-s szemüvegről tárgyalnak, és ha a Sonynak, a Panasonicnak és a Samsungnak sikerül megegyeznie, akkor a térbeli kép megjelenítésére alkalmas televíziókat azonos szemüveggel nézhetjük. Eddig minden gyártó saját szemüveget dobott piacra, de az összefogásnak köszönhetően hamarosan beköszönthet a baráti 3D tévézések kora is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Budapestre jön a Gregorian

2011. augusztus 11. 11:10.

gregorian A könnyűzenét és a középkori dallamokat egybevegyítő Gregorian végre a magyar közönség előtt is fellép. A 8 szerzetesruhába bújt énekes, rockegyüttesével és szimfonikus zenekarával különleges showműsort tartogat a 2011. november 2-ai koncertjére, a Budapest Kongresszusi Központban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Az áfonya is szupergyümölcs

2011. augusztus 11. 9:49.

afonya Az áfonya is csatlakozott a szupergyümölcsök köréhez, ugyanis már napi egy adag is segíthet megelőzni a daganatos betegségek kialakulását. A szupergyümölcs jelzőt azok a gyümölcsök kapják, amik kimagaslóan gazdagok vitaminokban és tápanyagban. Az elnevezés még 2005-ből származik, de akkor azokra a gyümölcsökre illették a jelzőt, amikből a magas tápanyagtartalmú gyümölcsleveket készítették.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Deszkás Piknik Budapesten

2011. augusztus 11. 8:49.

deszkas-piknik Augusztus 13-án, szombaton deszkás felvonulást szervez a Deszkás Piknik nevű civil szervezet Budapesten, hogy ezzel népszerűsítse a sportágat. A felvonulás után pedig folytatódik a gördeszkások legnagyobb országos találkozója a Városligetben, ahol különböző versenyek koncert és dokumentumfilm várja az érdeklődőket. A gördeszkások szombaton a 2. kerületi Széna térről indulnak és meg sem állnak a Városligetig.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »