2011. augusztus 15. - Archívum

Szandika 50 férfival volt egy hónap alatt

2011. augusztus 15. 22:35.

szandika Szandika büszkén vállalja, hogy az elmúlt időben 50 férfival volt együtt. A Való Világ 4 plasztikcicája egy hónapja vetett véget komoly kapcsolatának, azóta falja az életet és nem veti meg a kisebb-nagyobb kalandokat sem. A táncoslány korábban belefáradt a népszerűséggel járó teherbe, de mostanában újult erővel indul neki az éjszakának.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Veszteséges volt a Sziget

2011. augusztus 15. 15:59.

sziget-fesztival Vasárnap véget ért a Sziget Fesztivál. Idén többen mentek bulizni az Óbudai-szigetre, mint 2010-ben, de gazdaságilag mégis az eddigi leggyengébb szezonját zárta a csaknem két évtizedes múlttal büszkélkedő rendezvény, ahol a hazai és a külföldi zenei világ krémje lépett fel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

1. Budavári Sörfesztivál

2011. augusztus 15. 14:59.

sorfesztival Négynapos sörünnep vár mindenkit a Budai Várban, az első ízben megrendezésre kerülő Budavári Sörfesztiválon. Az érdeklődők csaknem 100 féle folyékony kenyér közül válogathatnak kedvükre, ahol hazai és külföldi, ismert és kevésbé ismert söröket lehet megkóstolni. Sörfalu, sörsátrak, gasztronómiai különlegességek és koncertek várják a fesztiválozókat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 1. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

1 éves a Zöld Zug

2011. augusztus 15. 12:38.

zold-zug A Zöld Zug, az Ökoszolgálat Alapítvány non-profit boltja most ünnepli fennállásának 1. évfordulóját. A főváros 5. kerületében lévő üzletben megtalálható minden, ami a környezettudatos háztartáshoz szükséges, beleértve a különböző termékeket, tanácsokat, gyakorlati praktikákat és ismereterjesztő anyagokat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 5. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Baktériumból áramkör

2011. augusztus 15. 11:22.

geobacter A Geobacternek nevezett baktériumból álló lánc képes lehet az áram vezetésére. A legújabb tanulmány szerint, ha a baktériumokat ráveszik az egymással való csatlakozásra, akkor – ugyanúgy, vagy talán még jobban is – képesek az áramot vezetni, mint a fémdrót. A csápos baktériumok egyébként oxidálják a fémeket, olajat és radioaktív anyagokat esznek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :