2011. augusztus 22. - Archívum

Szegedi Ifjúsági Napok – 2011.

2011. augusztus 22. 18:26.

szin Kék ég, zöld fű, szőke Tisza és SZIN-es programok – ezt ígéri a nyár utolsó bulija. A Szegedi Ifjúsági Napok a legnagyobb hagyományokkal rendelkező hazai fesztivál, hiszen több mint 40 éve megrendezik. A nyári fesztiválszezon záró rendezvényén a legjobb hazai és a legnépszerűbb külföldi sztárok szórakoztatják a közönséget hét zenei helyszínen. Augusztus 24 és 28. között mintegy 150 kiváló fellépővel búcsúzik a 2011-es nyár.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Csongrád megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Egy hiba okozza a déjá vu érzést?

2011. augusztus 22. 17:27.

dejavu Az emberek többsége már átélt legalább egy olyan pillanatot, amikor úgy érezte, hogy ami történik vele, az már egyszer megtörtént. Legtöbben csak legyintenek egyet ilyenkor és az mondják: déjá vu-jük van. A déjá vu franciául azt jelenti: “már látott”. A kutatás szerint a tizen- és huszonéves fiatalok számolnak be leggyakrabban arról, hogy déjá vu érzésük van. A későbbiekben hiába van egyre több emléke az embernek, egyre ritkábban jelentkezik a különös érzés.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Drága az élet Budapesten

2011. augusztus 22. 16:30.

reszseb A világ 73 városát hasonlította össze a svájci UBS Bank abból a szempontból, hogy az adott átlagfizetésből hol lehet a legtöbb terméket, szolgáltatást venni és hol lehet a rezsit a legolcsóbban fizetni. A metropoliszok rangsorában Budapest hátul kullog, vagyis a magyar fővárosban alacsony az átlagkereset, és ahhoz viszonyítva drága az élet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Kiesett egy kislány a másodikról

2011. augusztus 22. 12:43.

panelhaz Csodával határos módon túlélte a 3 éves kislány az 5 méteres zuhanást. A gyermek egy orosházi lakás második emeleti ablakából esett ki, és néhány karcoláson kívül semmi baja nem történt. A mentősök azonnal kórházba szállították a kicsit, a vizsgálatok elvégzése után az orvosok is meglepődve tapasztalták, hogy a kislány csak felületi sérüléseket szenvedett a hatalmas zuhanás után.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Békés megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Megszűnik a Köztársasági Őrezred

2011. augusztus 22. 11:19.

magyar_zaszlo 2012. január 1-jétől megszűnik a Köztársasági Őrezred és egybeolvad a Készenléti Rendőrséggel. A jelenleg 1.200 fős testülettől vélhetően többen nyugdíjba mennek, mivel kevesebb fizetésre számíthatnak a Készenléti Rendőrség részeként, mint most. Az átszervezési költség és a távozók kifizetése több milliárdba kerül az államnak – nyilatkozták bennfentesek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :