2011. augusztus 25. - Archívum

Gregor Bernadett újra babát vállal

2011. augusztus 25. 13:16.

gregor-bernadett-es-ferje A legnagyobb erény a megbocsátás – ezt mondta korábban Gregor Bernadett, akinek házasságában triplán igaz a közismert mondás, hiszen férjével, Somogyi Istvánnal harmadjára kezdik újra kapcsolatukat. A pár házassága már többször zátonyra futott, most azonban annyira biztosak egymásban, hogy kisbabát szeretnének.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Eltűntek a 3 éves kislány szülei

2011. augusztus 25. 11:29.

kislany Egy három év körüli kislány szüleit, rokonait keresik Esztergomban. A kislányt egy pár adta le egy számára idegen lakásban, mondván az utcán találták a gyermeket. Mire a ház lakói értesítették a rendőrséget, addig a pár eltűnt. A kislány magyarul beszél, és csak a keresztnevét tudja megmondani. A gyermeket a tatabányai csecsemőotthonban helyezték el.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Komárom-Esztergom megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

HÍR-es Íznapok a Vajdahunyadvárban

2011. augusztus 25. 10:32.

hir Hagyományok – Ízek – Régiók, azaz a HÍR-es Íznapok idén negyedik alkalommal várja látogatóit az Agrármarketing Centrum szervezésében, a Vajdahunyadvárban. A különleges íz-utazáson olyan magyar termékeket lehet megkóstolni, mint például a szegedi kenyér, a gyulai kolbász és a penyigei szilvalekvár, és ez még nem minden, ugyanis szórakoztató színpadi programok kísérik a lakmározást.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Lezuhant egy orosz űrhajó

2011. augusztus 25. 9:05.

progressz-m12 Lezuhant a Progressz M-12M orosz teherűrhajó, amit szerdán indítottak el a Nemzetközi Űrállomásra. Az űrhajó nem megfelelő pályára került, a problémát a hordozórakéta harmadik fokozatának beindításánál észlelték. Több mint 30 éve nem volt gond a Progressz űrhajókkal. A lezuhant jármű 3,5 tonna terhet szállított volna az űrállomásra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Fizetniük kell a 75 éves devizahiteleseknek

2011. augusztus 25. 8:59.

keszpenz Nem engedi el a bank a fennmaradt hiteltartozást azoknak a devizaadósoknak, akik a hitelük futamidejének lejárta előtt betöltik a 75. életévüket, hiába mondja ki egy kormányrendelet, hogy a futamidő a 75. életév betöltéséig terjedhet. Az adósok kénytelenek lesznek rendezni a hitelkeret-szerződésük még hátralévő összegét úgy, hogy vagy egy összegben a futamidő végén fizetnek, vagy előtörlesztenek – írja a Népszabadság a Nemzetgazdasági Minisztériumra hivatkozva.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,