2011. augusztus 26. - Archívum

Horoszkóp 2011. augusztus 29 – szeptember 4.

2011. augusztus 26. 18:41.
csillagjegyek

Kos (03.21. – 04.19.)

A szabályokat soha nem szívelte, de ezen a héten kimondottan irritálják majd. Ne vitatkozzon másokkal, felesleges energiáit inkább táncba vagy sportolásba fektesse. Munkáját a megújulás fogja jellemezni. Sok a tennivalója, ezért össze kell szednie magát, hogy legyen ideje mindenre. Itt az ideje lezárni a se veled, se nélküled kapcsolatot, hiszen új szerelem van kilátásban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Horoszkóp | 0 Hozzászólás »

1000 embert küldhetnek el a honvédségtől

2011. augusztus 26. 17:51.

hende-csaba Körülbelül 3.500 ember 30%-át, vagyis mintegy 1000 főt érint a hadseregnél tervezett idei létszámleépítés. Az irányításban dolgozó katonai titkosszolgálatok és az őszhaderőnemi parancsnokságok dolgozói félhetnek az „ésszerűsítéstől”, ami következtében az érintettek részben nyugdíjba mennek, részben átirányítással új helyre kerülnek, részben kiválnak a rendszerből és a szabad munkaerőpiacon helyezkednek el – mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Rosszkedv követi a nyaralást

2011. augusztus 26. 16:47.

munkahely A nyaralás után sokan rosszkedvűen térnek vissza a megszokott mindennapokba, az addig barátságos lakás unalmasnak, a munkahely pedig riasztónak tűnik. Szabadság után nehéz visszazökkenni a régi kerékvágásba, ám tehetünk azért, hogy az önfeledt vakációt ne kövesse búskomorság.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Pályázatírás, hitelközvetítés – gyorsan, eredményesen, megbízhatóan

2011. augusztus 26. 15:36.
logo

A mai gazdasági helyzetben igen kényes kérdéssé vált a hitel, miközben a legtöbb magánszemélynek, kis- és középvállalkozásnak égető szüksége van könnyen elérhető pénzforrásokra. A pénzintézetek számtalan szolgáltatást, terméket kínálnak, ezek között azonban igen nehéz eligazodni, nem könnyű megtalálni a számunkra leginkább megfelelőt. Ebben nyújt segítséget a GLOBE Pénzügyek Tanácsadó Kft., aki szakmailag felkészült csapatával segíti megbízóit.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

9. Szilvaszombat Kétbodonyban

2011. augusztus 26. 14:51.

szilvagomboc Az idei szilvafesztiválon várhatóan 25-30.000 gombóc kerül asztalra a Nógrád megyei Kétbodonyban, ahol mint minden évben, természetesen most is lesz gombócevő verseny, valamint a főzőcsapatok a legfinomabb gombóc címéért versenyeznek. A szilvásgombóc mellett színes programok és sztárvendégek várják az érdeklődőket augusztus 27-én, a 9. Szilvaszombaton.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Nógrád megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,