2011. szeptember 1. - Archívum

Magyar termelői piac nyílt Budapesten

2011. szeptember 1. 21:24.

piac A főváros 10. kerületében, a Ligeti téren magyar termelői piac nyílt augusztus 31-én. A piacon csak és kizárólag magyar gazdák által termelt és feldolgozott termékeket árusítanak. A piacot Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter nyitotta meg, aki ünnepi beszédében kihangsúlyozta, hogy a magyar őstermelők igenis képesek a megújulásra. A miniszter kiemelte a magyar agrártermékek értékeit,

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 10. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Festik a volt Lágymányosi hidat

2011. szeptember 1. 20:21.

lagymanyosi-hid Az 1995-ben átadott, nemrég még Lágymányosinak hívott, ám azóta Rákóczinak keresztelt hidat átfestik, ezért szeptember 3-tól szeptember 4-ig, időszakos korlátozásra kell számítaniuk az autósoknak a dunai átkelőn – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ. A BKK közleménye szerint a következő 1-2 hónapban legfeljebb öt alkalommal lesznek lezárva a belső sávok az autósok elől a Rákóczi hídon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Aranylemez lett Janicsák Veca albuma

2011. szeptember 1. 19:18.

janicsak_veca Az X-Faktor legjobb női énekesének, Janicsák Vecának minden oka megvan az örömre, ugyanis még csak pár hete jelent meg második saját lemeze, máris bearanyozódott. És ez még nem minden, ugyanis a Második X című korong megjelenése pillanatában a Mahasz slágerlistán azonnal az élvonalba került.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Új Szerencsekerék Árpa Attilával 2011.09.19-től

2011. szeptember 1. 18:18.

szerencsekerek A Szerencsekerék ősztől újra forog, ugyanis a Story TV leporolja a régen népszerűségnek örvendő vetélkedőt és újra elindítja. Úgy tudni, hogy a stáb már összeállt, a két műsorvezető Árpa Attila, valamint Klausmann Viktor lesz, a betűket pedig a Rise FM-es, Tabu Tv-s Rácz Zsuzsi forgatja ki. A Szerencsekerék szeptember 19-től, minden hétköznap 19.30-kor lesz látható a STORY4-en.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Kettős gyilkosság Romonyán

2011. szeptember 1. 17:38.

fegyver Egy 37 éves ügyvédnőt és párját megölte egy férfi szerda este a Baranya megyei Romonyán. A gyilkosság hátterében valószínűleg féltékenység áll. A rendőrség a nő élettársát gyanúsítja a tett elkövetésével. A feltételezett tettes sportlövészként vélhetően a saját, engedéllyel tartott pisztolyát használta a bűncselekményhez.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Baranya megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,