2011. szeptember 14. - Archívum

64 évesen ismét apa lesz Benkő Dániel?

2011. szeptember 14. 18:46.

benko-daniel Lehet, hogy valóra válik a híres mágus, Frabato jóslata, ugyanis nem is olyan régen azt mondta Benkő Dánielnek, hogy az elhíresült feleségkereső show gyermekáldást hozhat számára. A szabadszellemű lantművész most mindent tűvé tesz, hogy megtalálja egykori választottját, Andreát, ugyanis az a hír járja, exbarátnője gyermeket vár.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Bëlga volt, Bëlga van, Bëlga lesz

2011. szeptember 14. 17:51.

belga_0 Nem kíván feloszlani a Bëlga még annak ellenére sem, hogy két hete bejelentette,  a Zöld Pardonban rendezett búcsúkoncert után határozatlan időre elválnak útjaik. Most kiderült, az egész csak médiahack volt, a fiúknak eszük ágában sincs feloszlani, sőt legalább 100 éves korukig zenélni akarnak – mondták az együttes tagjai a Lángoló Gitárok zeneblognak adott interjúban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Budapestre jön a világ legnagyobb utasszállító repülője

2011. szeptember 14. 16:31.

Airbus A380 arrives at MAKS-2011 air show Október 2-án teljes életnagyságban bemutatkozik a kétszintes Airbus A380-as repülőgép, ugyanis Budapestre érkezik és tiszteletét teszi a magyar légiközlekedés munkatársai előtt. A világ legnagyobb utasszállítójából összesen 54 darab készült eddig. A ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtér alkalmas az óriási gép fogadására, de egyelőre semmi esély nincs rá, hogy a jövőben menetrendszerinti járatként szálljon le a magyar reptéren.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Limfóma világnap – szeptember 15.

2011. szeptember 14. 15:28.

limfoma A limfóma világnap alkalmából jótékonysági kézműves vásár és információs pont várja az érdeklődőket Budapesten, a Jókai téren. A limfóma világnap ötlete az USA-ból ered, és szeptember 15-én a világ minden táján zöldbe borulnak az országok, hogy felhívják a figyelmet a ma még kevésbé ismert rosszindulatú, nyirokrendszeri betegségre.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 6. kerület, Életmód | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Felhő alapú védelem az ESET-től

2011. szeptember 14. 14:35.

eset-5-security Szeptember 14-től elérhető az otthoni felhasználók számára a NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security új változata. Felhő alapú védelmet is tartalmaz a szoftver 5. generációja, így gyorsabban és hatékonyabban tudja felismerni a kártevőket. A gyártó egyelőre csak az otthoni felhasználók számára dobta piacra újdonságait, de 2012 elején megjelennek az üzleti változatok is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :