2011. szeptember 15. - Archívum

A legegészségesebb rajzfilm: a Scooby Doo

2011. szeptember 15. 19:45.

scooby_doo Brit tudósok a legnépszerűbb rajzfilmeket az alapján rangsorolták, hogy mennyire egészségesek. A kutatók a legkedveltebb mesék közül kiválasztottak 20-at, és a szereplők fizikai aktivitását vizsgálták meg mintegy 200 órányi rajzfilmnézés közben. A legegészségesebb mesének a Scooby Doot kiáltották ki, mivel a szereplők sokat futnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Gryllus Dorka kisbabát vár

2011. szeptember 15. 18:13.

gryllus-dorka Gryllus Dorka örömteli bejelentést tett az RTL Klub Reggeli című műsorában: a színésznő babát vár és már a harmadik hónapban van. Dorka nagyon örül az áldott állapotnak, gondolkodásmódja teljesen megváltozott: az eddig elsődleges helyet bitorló karrier háttérbe szorult, és a család került kitüntetett szerepbe.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

9. Nagy Sportágválasztó

2011. szeptember 15. 17:10.

nagy-sportvalaszto Több mint 90 sportág várja a gyerekeket és felnőtteket szeptember 16-án és 17-én, pénteken és szombaton a 9. Nagy Sportágválasztón. A két napos rendezvényen minden mozogni vágyó megtalálhatja a számára legideálisabb sportot, és a választásban szakemberek valamint neves sportolók segítenek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 10. kerület, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Gázvezeték lángol Miskolcon

2011. szeptember 15. 16:19.

gazrobbanas Gázrobbanás történt csütörtök délelőtt Miskolc belvárosában, a Városház téren. A környékről több embert is ki kellett menekíteni, a tűz közelében levő házak biztonságáról tűzoltók gondoskodnak. Egyelőre nem tudni, hogy miért lobbant be a gázvezeték, de vizsgálják az okát – mondta Bódi Zoltán, a miskolci tűzoltóság szóvivője. A miskolci tűzoltóság valamennyi egysége a helyszínre vonult.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Koncert a Zöld Pardonért

2011. szeptember 15. 16:08.

zold-pardon A hazai könnyűzenei élet kiválóságai összefogtak, és egy gigantikus koncerttel szeretnék megmenteni a bezárásra ítélt Zöld Pardont. A vasárnapi bulit a Műegyetem rakpartra hirdették meg, aminek alkalmával minden fellépő a szórakozóhely bezárása ellen tiltakozik. Szeptember 22-én születik döntés a Zöld Pardon sorsáról.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 11. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,