2011. szeptember 20. - Archívum

Eladó Győzike luxusvillája

2011. szeptember 20. 17:42.

gyozike-villa Győzike most 8 millió forinttal olcsóbban hirdette meg családi fészkét, ám így se tolonganak érte a vevők. A salgótarjáni luxusházat korábban is megpróbálta eladni a Gáspár család, csak drágábban, ám akkor sem kellett, és most sem kell senkinek. A családfő igen nehezen éli meg a kudarcot és néha már az is megfordul a fejében, hogy ingyen odaadja valakinek, csak szabaduljon meg tőle.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Nógrád megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Ki korán kel – egészségesebb és boldogabb lehet

2011. szeptember 20. 16:13.

ebredes Ha legközelebb le akarjuk nyomni a vekkert, gondoljunk arra, hogy testileg és lelkileg is fittebbek lehetünk, ha korán kipattanunk az ágyból – legalábbis ezt állatják londoni szakemberek a legújabb kutatásokra hivatkozva. Tehát nem érdemes azokra irigykedni, akik sokáig lustálkodnak reggelente az ágyukban, ugyanis akik korán kelnek vékonyabbak, boldogabbak és egészségesebbek lehetnek mormota társaiknál.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Fehérvári Lecsófőző Vigasság – 2011.

2011. szeptember 20. 15:13.

lecsofozo-vigassag A királyok városa idén is megrendezi hagyományos Lecsófőző Fesztiválját, ahol a Várkörút teljes hosszában több mint 500 lecsófőző készíti a finomságokat. Szeptember 24-én Székesfehérvár belvárosát nem csak önjelölt szakácsok veszik birtokba, ugyanis a Romkerttől a Városház térig kirakodóvásár várja a látogatókat, valamint gyermekprogramok, színpadi produkciók és koncertek gondoskodnak a szórakozásról.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Fejér megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Holtan került elő az eltűnt postásnő

2011. szeptember 20. 12:31.

rendorseg Holtan találták meg azt a 24 éves békéscsabai postásnőt, akit hétfő reggel óta keresnek a hatóságok, mivel eltűnt a munkahelyéről. A rendőrség még vizsgálja a nő halálának körülményeit, ám az idegenkezűséget már kizárta. A fiatal postás holttestét lakossági bejelentés nyomán találták meg hétfő este – mondta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Békés megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Átalakítják a biciklisávot az Andrássy úton

2011. szeptember 20. 11:34.

biciklis Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat. A nagy forgalmú úton a jövőben nem a parkoló autók és a járda között fognak biciklizni a kerékpárosok, ugyanis a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megcseréli a parkoló- és kerékpársávot, ezzel biztonságosabbá téve a közlekedést. A BKK az Andrássy úti biciklisávot a Magyar Kerékpáros Klubbal közreműködve újítja meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :