2011. szeptember 26. - Archívum

2012 novemberére készül el az M3-as új szakasza

2011. szeptember 26. 18:01.

autopalya_0 Eredetileg idén decemberben fejeződött volna be az M3-as autópálya Nyíregyháza és a 49-es számú főút közötti szakasza, ám a régészeti munkálatok elhúzódtak és az időjárási körülmények is akadályozták a munkások dolgát, így a 33,8 kilométer hosszú, 32 milliárd forintból épülő útszakasz 2012. november 30-án fejeződik be – közölte Loppert Dániel, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) kommunikációs igazgatója.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Fagyasztásba kezdett, de nem vonul ki az Erste

2011. szeptember 26. 17:27.

erste Az Erste nem hagyja, hogy elűzze az az ellenszenves gazdaságpolitika, ami Magyarországot sújtja – mondta a pénzintézet vezérigazgatója. Mindemellett a bank az üzleti fejlesztésekre szánt forrásokat nem hazánkban fekteti be, és a régiós befektetések rövid távon inkább Csehország, Románia vagy Szlovákia felé fordulnak.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kreatív gyerekváros nyílik a Nyugati téren

2011. szeptember 26. 15:39.

gyerekek Mini City nyílik október végén a Nyugati téren, ahol a gyerekek felhőtlenül szórakozhatnak és mindent kipróbálhatnak, ami eddig tilos volt számukra. A nem csak Magyarországon, hanem Európában is egyedülálló kreatív kiállítás lényege, hogy a gyerkőcök játékosan, de felnőttes munkákat végezhetnek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 6. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Mínuszokkal folytatódik a vénasszonyok nyara

2011. szeptember 26. 14:38.

venasszonyok-nyara A héten még folytatódik a vénasszonyok nyara, reggelente hűvös, majd napközben mérsékelten meleg, napos idő várható. Úgy tűnik kellemes őszi időjárásra van kilátás október első napjaiban is. Ugyan reggelente szükség lesz egy őszi kabátra vagy pulcsira, de napközben azt derekunkra köthetjük és élvezhetjük a szikrázó napsütést.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Kőbányán forgatják Brad Pitt zombis filmjét

2011. szeptember 26. 13:52.

brad-pitt Brad Pitt Kőbányán küzd majd a zombikkal, ugyanis a World War Z című film forgatásai hamarosan Magyarországon folytatódnak. A hollywoodi sztár a film stábjával a kőbányai konzervgyár területét veszi birtokba október 10. és november 10. között. Max Brooks “A zombi világháború története” című könyvének adaptációja Marc Foster rendezésében és Brad Pitt főszereplésével valósul meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 10. kerület, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :