2011. október 3. - Archívum

1. Helyitipp Nyereményjáték: a nyertesek

2011. október 3. 20:50.

Lezajlott az első Helyitipp Nyereményjáték sorsolása, aminek kapcsán kijelenthető, hogy most inkább a hölgyeknek kedveztek az égiek. Azoknak sem kell azonban búsulni, akik ezúttal nem nyertek, hiszen pár hetes szünetet követően indul a következő nyereményjáték, amire regisztrált játékosainknak már nem kell újra jelentkezni. Azt már most elmondhatjuk: legalább ilyen jó lesz a nyeremények listája, mint amilyen most volt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Nyereményjáték, Vezér Cikkek | 1 Hozzászólás »

A férfiak boldogabbak a nőknél

2011. október 3. 18:17.

boldog-par A férfiak boldogabbak a nőknél, ugyanis könnyebben megtalálják az egyensúlyt a munka és a magánéletük között – állítja egy amerikai tanulmány. A nők többet vállalnak magukra mind a munkahelyi feladatok, mind a háztartási teendők közül, mint az erősebbik nem képviselői. A férfiak 25%-kal jobban érzik magukat a munkahelyükön és 8%-kal jobban otthon, mint a hölgyek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Medvék kóborolnak a Bükkben

2011. október 3. 16:47.

medve Egyre több barnamedve sétálgat a Bükkben – figyelmeztetnek a természetvédelmi szakemberek, ám pánikra nincs semmi ok, igaz a bocsát féltő anyamedvét jobb elkerülni. A szakemberek szerint ki kell dolgozni egy intézkedést, ha a medvék sokat szomszédolnak nálunk, és hazánkban szeretnének huzamosabb ideig tartózkodni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 2 Hozzászólás »

Még több: :

Az állam átveszi a megyei önkormányzati intézményeket

2011. október 3. 15:44.

orban-viktor_1 Jövő év januárjától az állam átveszi a megyei közgyűléseknél eddig felhalmozódott adósságot, ami mintegy 180 milliárd forintnyi terhet jelent. Az erről szóló megállapodást a miniszterelnök hétfőn írta alá a 19 megyei közgyűlési elnökkel. Az állam az adósság rendezéséről tárgyalásokat kezdeményez a bankokkal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Óbudai olimpia

2011. október 3. 14:39.

futas Óbuda-Békásmegyer önkormányzata októbertől az olimpia jegyében ötállomásos szabadidős sportesemény-sorozatot szervez a 2012-es londoni olimpiáig. Az Óbudai olimpia elnevezésű rendezvénysorozat fővédnöke Gyurta Dániel olimpiai ezüstérmes, világbajnok úszó lesz, aki a legtöbb eseményen személyesen is jelen lesz. Gyurta Dániel elmondta, mennyire fontosnak tartja, hogy ne csak a 3. kerület lakói, hanem egész Budapest mozogjon.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 3. kerület, Sport hírek | 0 Hozzászólás »