2011. október 4. - Archívum

Stohl néhány óra múlva börtönbe vonul

2011. október 4. 18:23.

stohl-andras Stohl András október 5-én reggel börtönbe vonul. A színész-műsorvezető utolsó napját családi körben tölti, ám nem akar búcsúzkodni gyermekeitől, mivel az csak megnehezítené a helyzetet. Stohl András azt mondja, lelkileg nem lehet felkészülni a börtönbevonulásra és bízik benne, hogy a szigorú büntetés ellenére csupán 5 hónapra kell belekóstolnia a rabkenyérbe, bár a tudat is szörnyű, hogy ennyi ideig nem ölelheti át kislányát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Új forgóóra a Nyugatinál

2011. október 4. 17:23.

forgoora Néhány hete elbontották Budapest egyik emblematikus találkozóhelyét, a Nyugati téri forgóórát, ugyanis az elmúlt 40 év megviselte. Csupán annyi időre száműzték a szerkezetet, amíg felújították. Mostantól teljesen új köntösben mutatja az időt, a dátumot, a hőmérsékletet és az aktuális névnapot is. A felújítási munkálatokat most nem az önkormányzat finanszírozta, hanem a Samsung állta.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 6. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Mary Zsuzsi 20 kilót hízott

2011. október 4. 17:02.

mary-zsuzsi Pajzsmirigyproblémával és súlyfelesleggel küzd Mary Zsuzsi. Az énekesnő volt férje, Klapka György mesélte el, mi mindenen ment keresztül az elmúlt hónapokban Mary Zsuzsi, aki lelkileg és fizikailag sem tudta még kiheverni a betegségeket. Lemondta összes fellépését, mivel kövéren nem akar a közönség elé kiállni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 2 Hozzászólás »

Felháborodtak az orvosok a jövő évi büdzsé miatt

2011. október 4. 16:02.

haziorvos A szakmai szervezetek elfogadhatatlannak tartják a 2012. évi büdzsét, ugyanis számukra reálértéken csökkenő finanszírozást jelentene. Az orvosok úgy gondolják, hogy praxisuk most is a teljesítőképességük határán áll, ezért nyílt levélben fordultak Szócska Miklós államtitkár és azonnali egyeztetéseket követelnek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Egy éve pusztított a vörösiszap

2011. október 4. 14:59.

vorosiszap 2010. október 4-én Magyarország eddigi legnagyobb, ökológiai következményekkel járó ipari katasztrófája történt. A kiömlő vörösiszapban 10 ember vesztette életét és csaknem 300-an szorultak egészségügyi ellátásra. A vörösiszap-katasztrófa első évfordulóján Devecserben emlékparkot, Kolontáron emlékhelyet avattak kedden.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,