2011. október 7. - Archívum

Megszűnik a Sony Ericsson?

2011. október 7. 18:11.

sony-ericcson Megszűnőben van a Sony Ericsson. A japán Sony kivásárolná a svéd Ericssont a közös vállalatból és egyedül folytatná a bizniszt. A tárgyalások már folyamatban vannak és vélhetően még októberben megszületik a döntés. Mindkét cégnek jót tenne, ha külön utakon folytatná. A Sony nem nézi jó szemmel, hogy a mobiltelefonok versenyében a cseppet sem előkelő 6. helyet foglalja el már jó ideje.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Horoszkóp 2011. október 10 – október 16.

2011. október 7. 18:09.
horoszkop_5

Kos (03.21. – 04.19.)

Az emberek mást gondolnak Önről, mint amilyennek magát tartja. Gondolja át tetteit és kerekedjen felül a félelmein. Karrierjében hosszú távon gondolkodik és tervei megvalósításában munkatársai is segítik Önt. Vágjon bele bátran karrierje építésébe, mert a szerencse Ön mellé szegődik a héten. Új párkapcsolatában elbizonytalanodik, ezért ne siessen el semmit. A mával törődjön, ne pedig a holnapon rágódjon!

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Horoszkóp | 0 Hozzászólás »

Állatünnep Fesztivál a Fővárosi Állatkertben

2011. október 7. 17:00.

allatunnepfesztival A Fővárosi Állat- és Növénykertben javában tart az Állatünnep Fesztivál, ami a hagyományokhoz híven minden ősszel megrendezésre kerül. A kicsiktől egészen az állatvédő szakemberekig mindenki kedvére válogathat a különböző programok közül. Az Állatünnep Fesztivál október 9-ig várja a látogatókat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Magyar Fürdőkultúra Napja – 2011. október 8.

2011. október 7. 16:20.

furdokultura A Magyar Fürdőkultúra Napján országszerte több mint 20 fürdő várja a látogatókat különböző programokkal és kedvezményekkel. A Magyar Fürdőkultúra Napját minden évben október második szombatján rendezik meg azzal a céllal, hogy megismertessék és népszerűsítsék a lakosság körében a magyarországi fürdőhelyeket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Whiskas Macskakiállítás és Doromboló nap

2011. október 7. 15:00.

macskakiallitas Whiskas Nemzetközi Macskakiállítást és Doromboló napot tartanak október 8-án és 9-én Budapesten, a Lurdy házban. A kiállítás kapcsán a cicáké lesz a főszerep, ahol szebbnél szebb példányokkal találkozhatnak a macskabarát látogatók, mellette pedig számtalan gyerekprogram gondoskodik a kicsik szórakoztatásáról, amíg a felnőttek előadásokat hallgatnak kedvenceikről.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 9. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :