2011. október 11. - Archívum

Ülve szeretnek vásárolni a férfiak

2011. október 11. 21:00.

internet_0 Míg a nők szívesen nézelődnek a plázákban és sétálnak úgy órákon keresztül, hogy egyik boltból ki, másikba bemennek, addig a férfiak inkább a kényelmesebb vásárlást részesítik előnyben, és számítógépük előtt ülve, az interneten vásárolják meg a számukra nélkülözhetetlen kütyüket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 1 Hozzászólás »

Átadták az első újjáépített Ipoly-hidat

2011. október 11. 19:36.

raros Október 11-én átadták az első újjáépített Ipoly-hidat Magyarország és Szlovákia határterületén, a Nógrád megyei Nógrádszakál-Ráróspuszta és a szlovákiai Rárós között. A híd nem csak egy alkotás, hanem a két ország kapcsolatának kifejezője is – mondta Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára az ünnepségen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Nógrád megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Turistacsalogató ingyen repülőjegy Japánba

2011. október 11. 18:55.

kinakuji-templom A japán kormány turistacsalogató kampányba kezdett és 10.000 szerencsésnek ingyen repülőjegyet ad, ezzel remélve, az ország ismét a turisták kedvelt helye lesz. A szigetország turizmusa virágzott egészen a fukusimai katasztrófáig, ám azóta drasztikusan megcsappant az utazók száma. A kormány összesen 14 millió dollárt költ az ország turisztikai fellendítésére, és az ingyen jegyekért cserébe csak az utazási tapasztalatokról kell beszámolni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 2 Hozzászólás »

Még több: :

Október 12-én tűnik a legkisebbnek a telihold

2011. október 11. 16:49.

telihold Október 12-én ismét érdemes lesz feltekinteni az égre, ugyanis a szokásosnál kisebbnek láthatjuk Holdunkat. Az októberi telihold éppen egybeesik azzal az időponttal, amikor az égi kísérőnk a legtávolabb kering a bolygónktól, így optikailag sokkal kisebbnek és halványabbnak láthatjuk.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Bringásreggelik országszerte október 13-án

2011. október 11. 16:12.

bringasreggeli Október 13-án, csütörtökön az ország több pontján ismét finom reggelivel és frissítő itallal várják mindazokat, akik autó helyett biciklivel mennek munkahelyükre. A kampány célja, hogy népszerűsítse a biciklizést és minél többen közlekedjenek a mindennapokban kerékpárral. Budapesten és több vidéki városban is szerveznek reggelit a munkába tekerőknek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :