2011. október 13. - Archívum

Magyarországi térképét fejleszti a Google

2011. október 13. 19:58.

google-terkep A Google továbbfejleszti magyarországi térképét. Az információgyűjtést kamerával felszerelt autókkal végzik, amik október 19-én indulnak útjukra – közölte a Google. Ugyanolyan autók járják az országot, mint amik 2009-ben, az utcakép-szolgáltatáshoz készítettek felvételeket, de most utcanév- és közlekedési táblákat, útjelzéseket és üzletek feliratait fényképezik majd le.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Új világrekord a 6 tonnás csokoládé

2011. október 13. 18:53.

csokolade Egy brit édességgyár óriás csokoládé készítésével ünnepelte meg fennállásának 100. születésnapját. A 16 négyzetméteres, csaknem 6 tonnás csokoládécsodával világcsúcsot döntött a cég. A britek a Csokihét ideje alatt megcsodálhatják a hatalmas csokoládét, majd utána meg is vehetik egy részét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Tilos lesz az éjszakai szeszesital-árusítás Pécsen

2011. október 13. 18:11.

reszeg Tilos lesz az üzletek éjszakai szeszesital-árusítása és az alkoholos italok kiszállítása Pécsen – a helyi önkormányzat döntése értelmében. A tiltó rendelet november 1-jétől lép életbe és este 10, valamint reggel 6 óra között lesz hatályos. A rendelet a boltokra nézve kötelező érvényű, így vállalniuk kell, hogy az említett 8 órában nem adnak el szeszesitalt senkinek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Baranya megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Bécsből érkezett jegesmedvelány a Fővárosi Állatkertbe

2011. október 13. 17:50.

jegesmedve Megérkezett a budapesti állatkertbe Tania, a Schönbrunni Állatkert jegesmedvéje. Az új jövevény nőstény, és vélhetően az intézményben lakó hím, Vitus párja lesz. A jegesmedvelányt még nem láthatják a látogatók, ugyanis most ismerkedik új otthonával és leendő párjával. Napokat vagy akár heteket is igénybe vehet, mire Tania megszokja budapesti lakhelyét.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Arn Gréta idén már nem teniszezik

2011. október 13. 16:43.

arn-greta Arn Gréta, a jelenleg legelőkelőbben jegyzett magyar teniszező idén már nem versenyez. Most a lazítás és pihenés időszaka következik, de nem sokáig nélkülözheti az edzéseket, ugyanis a rövidke pihenő után meg kell kezdenie a felkészülést a következő évadra – mondja a világranglista 65. helyén álló teniszező.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Sport hírek | 0 Hozzászólás »