2011. október 21. - Archívum

Átment az Alstom metrója a fékteszten

2011. október 21. 18:50.

alstom-metro Az Alstom metrója teljesítette a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) próbáját. A fékteszteket pénteken és hétfőn hajtották végre. A szerelvényeket gyártó francia cég korábban mentességet kért a magyar jogszabályok alól, ezért a hatóság a most elvégzett tesztet írta elő számára. A kocsikat a budapesti 2-es metróra szánják.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Horoszkóp 2011. október 24 – október 30.

2011. október 21. 17:47.
horoszkop_2

Kos (03.21. – 04.19.)

Lazán kezdődik a hete, nem sok tennivalója akad a munkahelyén, ezért belemerülhet a személyes ügyeinek intézésébe. Magánélete miatt sem kell nyugtalankodnia, párkapcsolata szorosabbra fonódik. Készüljön fel, hogy váratlan dolgok történhetnek Önnel, ám ezek is csak megerősítik érzelmeit.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Horoszkóp | 0 Hozzászólás »

Hiányzik Liptai Claudia a TV2-nek

2011. október 21. 16:50.

liptai-claudia_1 Liptai Claudia jelenleg is önkéntes száműzetését tölti, ám a TV2-nek már nagyon hiányzik. A csatorna elfogadta, hogy a műsorvezetőnek pihenésre van szüksége, ám a jövőben mindenképpen számít rá. Liptai, a TV2 legmeghatározóbb arca még nyáron vonult vissza a képernyőről határozatlan időre és egyelőre kérdéses, hogy mikor tér vissza, ám most a TV2 új ajánlattal állt elő számára.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Bomba miatt ürítettek ki egy miskolci panelházat?

2011. október 21. 15:47.

miskolc Egy miskolci panelházból ismeretlen okok miatt kimenekítették a lakókat péntek délelőtt. A Tigáz emberei elzárták a gázt és a helyszínen vizsgálódtak a tűzoltóság, a rendőrség és a katasztrófavédelem emberei is. A hatóságok egyelőre nem közölték, hogy miért volt szükség a kilakoltatásra, de úgy tudni, hogy az egyik lakó péntek reggel azzal fenyegetőzött, felrobbantja a házat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Oltópontok – Influenza elleni oltás gyorsan

2011. október 21. 13:21.

200360670-001 Az influenza elleni védőoltásokat pár perc alatt, sorban állás nélkül megkaphatja bárki az ország 25 részén felállított oltópontnak köszönhetően. A szuri a legmodernebb, higanymentes, mikro tűs eljárásnak köszönhetően nem fáj. Az injekciót előzetes egyeztetés nélkül lehet kérni az október 24-én nyíló oltópontok valamelyikében.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,