2011. november 8. - Archívum

Crazy Horse Magyarországon

2011. november 8. 19:00.

crazy-horse A világ leghíresebb erotikus kabaréja, a párizsi élet szimbóluma, a Crazy Horse végre Magyarországra érkezik. A társulat már 60 éve pezsdíti a francia éjszakákat, és most először, november 10-én és 11-én, négy előadás erejéig Budapestre varázsolja a buja Párizst. A különleges fény- és látványelemek közepette 10 gyönyörű nő szinte teljesen fedetlen testét csodálhat a közönség.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Emlékkoncert Máté Péter 65. születésnapján

2011. november 8. 18:00.

mate-peter 2012. február 4-én a Budapest Kongresszusi Központban emlékkoncertet rendeznek Máté Péter 65. születésnapja tiszteletére. Az 1984-ben elhunyt zeneszerző, előadóművész legnépszerűbb dalait adja elő többek között a Back II Black, a Bolyki Brothers, Zséda, Malek Andrea és Solymos Antal.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Anyát és gyermekét ütötte el egy vonat Budapesten

2011. november 8. 17:30.

vonat Kedd hajnalban halálos kimenetelű vonatszerencsétlenség történt. Budapest 17. kerületében egy tehervonat elütötte anyát és gyermekét. A 34 éves nő azonnal szörnyethalt, három éves gyermekét súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba – közölte Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. A tragédia a Rákos és a Rákoshegyi vasútállomás közötti szakaszon történt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 17. kerület, Itthon | 1 Hozzászólás »

Még több: :

A jakuzziban esett egymásnak ismét Niko és Ricsi

2011. november 8. 16:55.

niko-es-ricsi Az ÖsszeEsküvők párocskájának, Ricsinek és Mónikának kapcsolata végleg zátonyra futott, ugyanis a kaszinómenedzser férjjelölt ismét Nikoval enyelgett a jakuzziban. Ricsi és Niko múltkori szexorgiája miatt Mónika, Mónika édesanyja, Ricsi anyja és még a kacér Niko mamája is kiborult. A szerelmet kereső fiatalok mindezzel nem foglakoznak és az együtt töltött vad éjszaka után érzelmi síkon folytatják kapcsolatukat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák

2011. november 8. 12:05.

muzeum Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák retró mentési bemutatóval, zseblámpás időutazással, különböző gyermekprogramokkal és divatbemutatóval várják a látogatókat november 12-én, 13-án és 19-én. Az őszvégi programok a Sziklakórház Múzeum, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, a Magyar Országos Levéltár, a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, a Kresz Géza Mentőmúzeum, valamint a Budavári Önkormányzat jóvoltából valósul meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 1. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :