2011. november 10. - Archívum

Alekosz is ÖsszeEsküvő lett

2011. november 10. 22:03.

alekosz Alekosz édesanyjával, Vája asszonnyal beköltözött az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára. Az új lakók fenekestől felforgatták a kedélyeket, ugyanis teljes értékű játékosai mostantól a realitynek, tehát Alekosz is megnyerheti a mesés fődíjakat és akár egybe is kelhet az egyik arajelölttel. A konkurens csatornánál nagy vihart kavart a hír, hiszen a görög hőst nemrég még az RTL Klub valóságshow győzteseként ünnepelték országszerte.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Az alacsony vérnyomás nem betegség, hanem életbiztosítás

2011. november 10. 20:31.

vernyomas Az alacsony vérnyomás nem betegség, hanem életbiztosítás – vallja az orvostudomány. Az érintettek akár 100 évig is elélhetnek, ám a magas vérnyomáshoz hasonlóan ők is szenvednek különböző panaszoktól: gyakran gyötri őket fáradtság, energiahiány, szédülés és fázékonyság, a kávé pedig nem segít minden esetben.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megyeri Balázst méltatja a görög sajtó

2011. november 10. 19:37.

megyeri-balazs Az Olympiakosz magyar kapusáról, Megyeri Balázsról cikkeznek a görög lapok, miután a játékos lemondta a magyar U21-es válogatott Eb-selejtezőjét Olaszország ellen. Megyeri célja, hogy a jövő héten megrendezésre kerülő, Panathinaikosz elleni derbin az ő nevével kezdődjön az Olympiakosz összeállítása.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Külföldi hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

December 24-e is legyen munkaszüneti nap

2011. november 10. 17:30.

december-24 Munkaszüneti nappá nyilvánítaná december 24-ét a munka törvénykönyvéhez beadott módosító indítványában a kereszténydemokrata Pálffy István. A KDNP-s politikus javaslatát azzal indokolta, hogy minden magyar ember és család számára az év egyik legfontosabb ünnepe a karácsony, kevés munkaidő kieséssel járna, ha munkaszüneti nappá nyilvánítanák, továbbá az európai hagyományokhoz is igazodna.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Pálinka Sunrise – Megjelent a Gringo Sztár első lemeze

2011. november 10. 16:55.

gringo-sztar Geszti Péter legújabb csapatának, a Gringo Sztárnak megjelent az első stúdióalbuma Pálinka Sunrise címmel. A dalokban a pop, a latin, az etno és a dzsessz elemei keverednek, a szövegek – Gesztihez híven – vidámak és humorosak, a zenék többsége pedig Erdélyi Péter munkáját dicséri.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,