2011. november 14. - Archívum

Csézy őszintén vallott öngyilkos szerelméről

2011. november 14. 18:48.

csezy_0 Megtörte a csendet Csézy. Az énekesnő három héttel volt élettársa, Lajos László vállalkozó halála után a nyilvánosság elé állt, hogy elmondja az igazat. Kisírt szemekkel, megtörve adott interjút Csézy, amiben bevallotta, hogy élete nagy álma volt, hogy feleségül menjen Lajos Lászlóhoz és gyereket szüljön neki.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Bulvár hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Az Európa Zöld Párt teljes jogú tagja lett az LMP

2011. november 14. 17:11.

LMP - Lehet Más a Politika Az LMP (Lehet Más a Politika) az Európai Zöld Párt teljes jogú tagjává vált. A Hir.ma értesülései alapján az EGP (Európai Zöld Párt) Párizsban megtartott kongresszusán minden küldött az LMP teljes jogú tagsága mellett voksolt. Sem tartózkodás, sem ellenszavazat nem volt a döntésnél.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Új legénység indult a Nemzetközi Űrállomásra

2011. november 14. 16:20.

szojuz Egy Szojuz űrhajó két orosz és egy amerikai asztronautával a fedélzetén startolt el Bajkonurból, hogy csatlakozzon a Nemzetközi Űrállomáson lévő három másik asztronautához. A tervek alapján az űrhajó közép-európai idő szerint szerda reggel éri el a Nemzetközi Űrállomást, és csaknem négy hónapot kering majd a Föld körül.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

60 nap után lebomlik a környezetbarát szatyor

2011. november 14. 15:03.

60bag A környezetszennyezés egyre nagyobb problémát jelent a világban, mindenhol csak gyűlik és gyűlik a le nem bomló hulladék, aminek nagy részét a nejlonzacskók adják. Egy lengyel újításnak köszönhetően búcsút mondhatunk a környezetkárosító zacskóknak, ugyanis a 60BAG elnevezésű szatyor 2 hónap használat után automatikusan lebomlik.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Budapestre érkezett a szappanopera-császárnő Gabriela Spanic

2011. november 14. 13:55.

gabriela-spanic Budapestre érkezett Gabriela Spanic, a szappanopera-császárnő a Cool Tv és a Sorozat+ meghívására. A Paula és Paulina sztárját több száz rajongó várta november 13-án este a Liszt Ferenc repülőtéren. A színésznő néhány napot vendégeskedik hazánkban és részt vesz egy közönségtalálkozón is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »