2011. november 15. - Archívum

Minden második magyar álomkóros

2011. november 15. 17:31.

alvaszavar Magyarországon minden második embernek van, vagy volt már valamilyen alvászavara. A legtöbb érintett télen azzal küzd, hogy napközben folyamatosan álmos. A fáradékonyság, álmosság ellen sokan teával, kávéval, energiaitalokkal vagy kólával próbálják felpörgetni magukat, ám sokkal hatékonyabbak és egészségesebbek a természetes élénkítők.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

A Margit híd díszkivilágítását tesztelték

2011. november 15. 16:29.

margit-hid-pesti-oldal Hétfő este megtartották a Margit híd díszvilágításának a próbáját. A híd esti fényei szépen pompáztak, habár a többi híddal ellentétben itt nem a felépítményt (mivel nincs), hanem a szerkezetet láttatják a fények. A Margit híd megépítése óta most először ragyogja be ekkora fénnyel a fővárosi éjszakát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Drágul a benzin, drágul az élet

2011. november 15. 15:19.

tankolas_0 Szerdától ismét történelmi csúcson lesz az üzemanyag ára. A 95-ös benzinért 5 forinttal többet kell fizetnünk, míg a gázolaj ára 8 forinttal emelkedik. A drágulás hatására a benzin literára 404 forintra nő, míg a dízel literéért csaknem 430 forintot kell fizetnünk Az üzemanyag árának emelését nem csak tankoláskor, hanem bevásárláskor is érezhetjük majd, ugyanis a boltok áraira is kihat a drágulás.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Pedofilhálózatot buktattak le Újpesten

2011. november 15. 15:17.

kisgyerek A BRFK nyomozói nemzetközi pedofilhálózatot buktattak le a napokban Újpesten – közölte a rendőrség keddi közleményében. Az előzetesben lévő magyar férfiak külföldi ügyfeleknek kerítettek kiskorú gyerekeket szexuális szolgáltatás céljából. Az egyik fiú anyagi körülményeinek hirtelen és indokolatlan javulására figyelt fel egy tanár, aki rosszat sejtve feljelentést tett a rendőrségen. A 14 éves diáknak egy idősebb férfi volt a pártfogója.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 4. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Hó-Show, Spa & Wellness, Ízek és Borok – november 18-20. Hungexpo

2011. november 15. 14:14.

ho-show A hétvégén finomságokkal, extrém sportokkal és az egészségmegőrzés legmodernebb vívmányaival találkozhatnak a látogatók a Hungexpo három izgalmas kiállítása kapcsán. A gasztronómia, a wellness és a sportok szerelmesei is megtalálják a számukra legkellemesebb időtöltést, ugyanis november 18 és 20. között Ízek és Borok, Hó-Show Kiállítás valamint Spa & Wellness várja a látogatókat.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,