2011. november 22. - Archívum

A vonatjegyeket otthon is ki lehet nyomtatni

2011. november 22. 21:46.

vonatjegy-vasarlasa A MÁV-START interneten vásárolt belföldi vasúti menetjegyeit már nem csak a nagyobb állomásokon található automatáknál, hanem bárhol ki lehet nyomtatni – jelentette be Kővári Zsolt, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója. Az új szolgáltatás november 14-től érhető el, és eddig 1.400-1.600 esetben nyomtatták ki otthon az utasok az interneten vásárolt jegyeket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Spórolós karácsonyunk lesz

2011. november 22. 20:49.

ajandek A magyar lakosság többségének spórolós karácsonya lesz, ám sokan nem az ünnepi menün, hanem inkább az ajándékokon próbálnak pénzt megtakarítani. Az anyagi helyzet romlását tükrözi, hogy négy karácsonyfa közül csak három alá kerül ajándék az idén – derül ki az Olcsóbbat.hu megbízásából készült, Ipsos Zrt által végzett magyar lakosság karácsonyi vásárlási szokásait kutató felmérésből.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megérkeztek a vombatok a budapesti állatkertbe

2011. november 22. 19:49.

vombat November 22-én megérkeztek a vombatok a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Molly és Wally jövetelének nem csak a budapesti állatkertben, hanem egész Európában nagy jelentősége van, ugyanis a kontinensen mindössze három állatkertben volt eddig vombat, és most végre Magyarországon is van. A szeretetreméltó állatokat Tarlós István főpolgármester is megsimogatta.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Elraboltak egy szolnoki házaspárt

2011. november 22. 18:55.

szolnoki-hazaspar A rendőrség gyanúja szerint emberrablás áldozata lett egy szolnoki házaspár, Baunok István és felesége, Hidvégi Julianna. A jómódú családot november 18-a óta nem látták, otthonukban pedig bűncselekményre utaló jeleket találtak. A hatóságok a volt NB 1-es futballistát, Herczku Szabolcsot keresik az üggyel kapcsolatban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Jász-Nagykun-Szolnok megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Feladta magát a soroksári benzinkúti lövöldöző

2011. november 22. 18:41.

benzinkut Feladta magát egy fővárosi rendőrségen az a 36 éves férfi, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki a hatóságok a szombat esti, soroksári benzinkútnál történt lövöldözés miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd délután. A rendőrség szerint Cs. László azért adta fel magát, mert tudatában volt annak, hogy a rendőrök a nyomában vannak és rövid időn belül úgyis elkapják.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :