2011. december 1. - Archívum

Megtámadják a korhatár előtti nyugdíjak eltörlését

2011. december 1. 23:37.

nyugdij_0 A Magyar Helsinki Bizottság a fegyveres és rendvédelmi dolgozók hat szakszervezetével az Alkotmánybírósághoz fordul a szolgálati nyugdíjakra vonatkozó törvénymódosítás miatt. Az Országgyűlés hétfőn fogadta el azt a rendeletet, miszerint 2012 januárjától megszűnnek a korhatár előtti nyugdíjak, és az 57 évnél fiatalabb szolgálati nyugdíjasok csak személyi jövedelemadóval csökkentett összegű ellátást kapnak, ha nem mennek vissza dolgozni.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 1 Hozzászólás »

Még több: : ,

Horoszkóp 2011. december 5 – december 11.

2011. december 1. 22:34.
horoszkop_10

Kos (03.21. – 04.19.)

Munkahelyi rendezvényre vagy utazásra lehet hivatalos. Erősen elgondolkodtatja majd a lehetőség, de ne tépelődjön rajta sokáig, menjen el mindenhova, ahova hívják. Már nem kell sokáig várnia a kalandokra, mivel nyitott és optimista, ezért könnyen flörtökbe keveredhet egy régi ismerőssel.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Horoszkóp | 0 Hozzászólás »

A gyorshajtó külföldiek fizetnek, mint a kisangyalok

2011. december 1. 17:14.

kozuti-ellenorzes Már érezhető a hatása a júliusban bevezetett törvényi szigorításnak. A gyorshajtásért elkapott külföldiek a helyszínen kénytelenek kifizetni a bírságot, ugyanis  egyéb esetben nem hajthatnak tovább. A külföldiek korábban nem vették komolyan a magyar KRESZT-t, és nem egyszer előfordult, hogy a gyorshajtásért kapott csekket már a helyszínen eldobták.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

110 éve nem volt ilyen száraz a november

2011. december 1. 16:14.

kod Az elmúlt 110 év legszárazabb novemberének kiáltották ki az ideit. Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint utoljára a századfordulón, azaz 1901-ben hullott olyan kevés csapadék, mint most. Az előrejelzés szerint a hétvégén véget érhet a szárazság, ugyanis kiadós esőzésre van kilátás országszerte.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

A pénzszállító sofőrje lophatta el a pénzt

2011. december 1. 14:07.

penzszallito A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gyanúja szerint mégsem egy idegen, hanem a pénzszállító sofőrje tulajdonította el és fosztotta ki a pénzszállító autót. A hatóságok országos elfogatóparancsot adtak ki a 37 éves Lőrincz Róbert ellen. Úgy tudni, hogy a férfi a kocsit a 2. kerületi Medve utcából az 1. kerületi Donáti utcába vitte, ahol meg is találták a keresett járművet, ám a pénznek hűlt helye volt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :