2011. december 5. - Archívum

Disney On Ice – Mesehősök táncolnak a jégen

2011. december 5. 23:31.

disney-on-ice Walt Disney mesebeli világába repítenek mindenkit a Disney On Ice című produkció jégtáncosai, akik káprázatos díszletek között elevenítik fel a népszerű mesehősök történeteit, miközben ismert rajzfilmslágerekre táncolnak. A Disney On Ice december 17-én és 18-án, 6 előadás alkalmával lesz látható a Budapest Sportarénában.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Kivágták az ország karácsonyfáját

2011. december 5. 22:31.

karacsonyfa Idén egy 18 méteres, majd 2 tonnás lucfenyő lesz az ország karácsonyfája. A nem mindennapi példány a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Erdőhorvátiban termett, ahol sok-sok éven át volt a község ékessége. A település már másodszorra adja az ország karácsonyfáját, ugyanis tavaly is onnan került ki az örökzöld.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Palya Bea – Karácsonyi koncert

2011. december 5. 16:33.

palya_bea Palya Bea népszerű népdalénekes és előadóművész a karácsony közeledtével ünnepi koncertre invitálja a népzene kedvelőit. A művésznő 2011. december 21-én, szerdán 20 órától a Millenáris Teátrumában ad karácsonyi koncertet. Az est vendége Lajkó Félix és Brasnyó Antal lesz, továbbá közreműködik Dés András, Barcza Horváth József és Lamm Dávid is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Budapesti Programok, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Erdei Zsolt nem vonul vissza

2011. december 5. 15:31.

erdei-zsolt_1 Nem vonul vissza Erdei Zsolt, ugyanis továbbra is világbajnok akar lenni – derült ki hétfői sajtótájékoztatójából. A magyar ökölvívó néhány napja kénytelen volt lemondani az amerikai Tavoris Cloud elleni félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzését kézsérülése miatt. Kiderült, hogy a bokszoló kezével már korábban is problémák voltak, illetve a foga is be volt gyulladva.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Sport hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Nem tudják megmenteni az orosz Mars-szondát

2011. december 5. 14:30.

phobos-grunt Az Európai Űrügynökség bejelentette, nem tudják megmenteni a november óta Föld körüli pályán ragadt Mars-szondát. A meghibásodott Fobosz-Grunt várhatóan valamikor januárban fog lezuhanni bolygónkra. A 13 tonnás űreszközben mérgező hidrazin és nitrogén-tetroxid is van. A NASA-szakértő James Oberg szerint ez a berendezés lesz a legmérgezőbb űrszemét, amely visszazuhan bolygónkra.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek, Vezér Cikkek | 0 Hozzászólás »

Még több: :